Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δίκη για επίθεση με βιτριόλι - Η πρώτη αντίδραση της Ιωάννας μετά την απολογία της κατηγορούμενης

Δίκη για επίθεση με βιτριόλι - Η πρώτη αντίδραση της Ιωάννας μετά την απολογία της κατηγορούμενης
Το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση για την επόμενη Πέμπτη (21/10/2021) με την αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας Χαράλαμπου Μαστραντωνάκη
Σχετικά Άρθρα
Αναπάντητα παραμένουν για την Ιωάννα Παλιοσπύρου πολλά «γιατί» για την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι τον Μάιο του 2020. Παρά την απολογία της, η κατηγορούμενη, Έφη Κακαράντζουλα, δεν κατάφερε να δώσει πειστικές απαντήσεις.
«Σήμερα περίμενα να πάρω απαντήσεις. Δεν πήρα καμία απάντηση. Όσα ισχυρίστηκε κατά τη δικογραφία της καταρρίπτονται από τη δικογραφία και τους εμπειρογνώμονες. Ακόμα και όταν ο πρόεδρος της έδειξε τις φωτογραφίες από τα χειρουργεία και το νοσοκομείο, εκείνη έμεινε απαθής και ατάραχη. Αυτό δείχνει τη στάση της. Ότι είναι αμετανόητη», είπε η Ιωάννα μιλώντας στους δημοσιογράφους.
Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Ιωάννα αν δέχεται τη συγγνώμη της κατηγορουμένης εκείνη αρκέστηκε σε ένα «Ευχαριστώ πολύ» ενώ ο δικηγόρος της Νίκος Αλεξανδρής δήλωσε: «Για να είναι δεκτή η συγνώμη πρέπει να είναι ειλικρινής, υπάρχουν λέξεις που ντράπηκαν, δεν ντράπηκε όμως το στόμα που της εκστόμισε». Χαρακτήρισε μάλιστα «μυθεύματα» όσα είπε στην απολογία της η κατηγορούμενη.
Ο έτερος δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας δήλωσε: «Περιμέναμε όλοι να ακούσουμε την εξήγηση της φράσης “εσύ Ιωάννα ξέρεις”. Η κατηγορούμενη είπε ότι θεωρούσε ότι κινδύνευε η υποτιθέμενη σχέση της με το 40χρονο με τον οποίο η Ιωάννα δεν είχε συναντηθεί. Προσπάθησε να πείσει ότι το βιτριόλι ήταν λίγο ενώ οι ειδικοί λένε ότι ήταν τουλάχιστον ένα λίτρο. Δεν μένει καμία αμφιβολία ότι ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα».
Υπενθυμίζεται ότι ολοκληρώθηκε η απολογία της κατηγορούμενης στην υπόθεση με το βιτριόλι. Το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση του για την επόμενη Πέμπτη (21/10/2021) με την αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας Χαράλαμπου Μαστραντωνάκη.

ww.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης