Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βασιλακόπουλος: Tα μέτρα δεν τηρούνται σχεδόν πουθενά - Να απαγορευτούν οι μεικτοί χώροι στην εστίαση

Βασιλακόπουλος: Tα μέτρα δεν τηρούνται σχεδόν πουθενά - Να απαγορευτούν οι μεικτοί χώροι στην εστίαση
Θα  πρέπει να απαγορευτεί η χρήση μεικτών χώρων στην εστίαση και τα μαγαζιά να λειτουργούν μόνο για εμβολιασμένους, ανέφερε ο Θ. Βασιλακόπουλος

«Τα μέτρα δεν τηρούνται σχεδόν πουθενά, ο κόσμος έχει αποφασίσει ότι δεν θα τα ακολουθεί», τόνισε καθηγητής πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας, Θ. Βασιλακόπουλος, ο οποίος και εκτίμησε ότι θα υπάρξει αύξηση των κρουσμάτων.
Ωστόσο, ο κ. Βασιλακόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ δεν προχώρησε σε ακριβή πρόβλεψη, εξηγώντας πως «χάνεται η εμπιστοσύνη του κόσμου στην επιστήμη» αν δεν επαληθευτεί.
Με φόντο την έξαρση της πανδημίας, ανέφερε ότι θα πρέπει να απαγορευτεί η χρήση μεικτών χώρων στην εστίαση και αυτοί, μέσα και έξω από τα μαγαζιά, να λειτουργούν μόνο για εμβολιασμένους.
Ακόμη, ο κ. Βασιλακόπουλος υποστήριξε ότι θα πρέπει να γίνει επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε ομάδες ανθρώπων που έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο.
«Είναι αστείο σε ένα κατάστημα όλοι οι θαμώνες να πρέπει να είναι εμβολιασμένοι και εργαζόμενοι να μπορούν να είναι ανεμβολίαστοι», είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης