Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βόλος: Λουκέτο σε τρία καταστήματα λόγω παραβίασης των μέτρων κατά του κορωνοϊού - Πρόστιμα και συλλήψεις

Βόλος: Λουκέτο σε τρία καταστήματα  λόγω παραβίασης των μέτρων κατά του κορωνοϊού - Πρόστιμα και συλλήψεις
Έγιναν και συλλήψεις

Προσωρινά λουκέτα και πρόστιμα σε τρία καταστήματα του Βόλου, μετά τη διαπίστωση παραβάσεων κατά τους ελέγχους που έγιναν για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοιού.
Ειδικότερα, το βράδυ του Σαββάτου 6/11 σε έλεγχο από αστυνομικούς σε καφέ-ζαχαροπλαστείο διαπιστώθηκε ότι εξυπηρετούνταν σε εξωτερικό χώρο δύο πελάτες που δεν είχαν πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης, ούτε πιστοποιητικά rapid test.
Στους πελάτες βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ (στον καθένα), ενώ συνελήφθη και ο υπεύθυνος, στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και 7ημερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος.

Κέντρα διασκέδασης

Επιπλέον, τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη ο υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης και αναζητείται ο 59χρονος ιδιοκτήτης, διότι στο εσωτερικό χώρο εξυπηρετούνταν τουλάχιστον 200 πελάτες αντί 80 που προβλεπόταν. Σε αυτή την περίπτωση επιβλήθηκε πρόστιμο 5.300 ευρώ και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας.
Τέλος, σε άλλο κέντρο διασκέδασης συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος και αναζητείται ο ιδιοκτήτης, που είναι αλλοδαπός, επειδή εξυπηρετούσε 400 πελάτες αντί για 132. Επιβλήθηκε 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας και πρόστιμο 5.300 ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης