Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Οι χθεσινές εγγυήσεις, σημερινά ψέματα και αυριανή παράνοια – Έρχονται μέτρα τύπου lockdown για όλους στην Ελλάδα

Οι χθεσινές εγγυήσεις, σημερινά ψέματα και αυριανή παράνοια – Έρχονται μέτρα τύπου lockdown για όλους στην Ελλάδα
Πως εξηγείται που το 2021 με τα εμβόλια έχουμε έκρηξη κρουσμάτων και νεκρών; - Το 2020 δεν υπήρχαν εμβόλια αλλά μόνο lockdowns.
Σχετικά Άρθρα

Οι χθεσινές εγγυήσεις… έχουν εξελιχθεί σε σημερινά ψέματα… αλλά το σήριαλ συνεχίζεται καθώς μέτρα παράνοιας φαίνεται ότι θα εφαρμοστούν στην Ελλάδα, από μέτρα τύπου lockdown... έως και υποχρεωτικός εμβολιασμός ένα θέμα που σκόπιμα έχει ανοίξει στην Ευρώπη... 
Με τους νεκρούς στην Ελλάδα να έχουν εκτιναχθεί στους 17.517 συνολικά και σε διάστημα 28 ημερών στους 1.743 με τα κρούσματα να προσεγγίζουν το 1 εκατ προσεχώς – η Ιταλία με πολλαπλάσιο πληθυσμό έχει 1.391 νεκρούς σε διάστημα 28 ημερών και η Γαλλία 1.069 νεκρούς - φαίνεται ότι η κατάσταση δραματικά επιδεινώνεται.
Είναι εντυπωσιακό πάντως αλλά οι νεκροί στην Ελλάδα και όχι μόνο το 2021 αυξάνονται ραγδαία παρά την ύπαρξη των εμβολίων που υποτίθεται ότι προστατεύουν.
Το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα οι ΗΠΑ που εμφανίζουν 773.021 νεκρούς από την αρχή της πανδημίας έως στις 23 Νοεμβρίου 2021 αλλά το εντυπωσιακότερο όλων οι νεκροί από covid 19 το 2021 είναι περισσότεροι από τους νεκρούς από covid 19 το 2020.
Το 2020 κυριάρχησε το lockdown και το 2021 κυριαρχεί ο εμβολιασμός ο οποίος δεν έχει ανακόψει την θνητότητα και συνολικά την αύξηση κρουσμάτων και νεκρών.
Η ελληνική κυβέρνηση κατανοεί ότι εάν επιβάλλει νέο lockdown θα υποστεί τεράστια πολιτική φθορά.
Θα καταστεί αναξιόπιστη και ανακόλουθη η κυβέρνηση απέναντι στους εμβολιασμένους που τους υποσχέθηκε ελευθερία…
Θα ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο στην συνείδηση των πολιτών που δεν έχουν εμβολιαστεί ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων είναι διάτρητη… οπότε θα καταρρεύσει η εμβολιαστική προσπάθεια και οι εμβολιασμένοι θα δείξουν αγανάκτηση απέναντι στην κυβέρνηση.
Λαμβάνοντας υπόψη αυτή την παραδοχή και παρ΄ ότι κρούσματα και νεκροί αυξάνονται με εντυπωσιακό ρυθμό, η ελληνική κυβέρνηση φοβάται να προχωρήσει σε lockdown.
Γνωρίζει τις κοινωνικές συνέπειες, τις οικονομικές συνέπειες, τις πολιτικές και βεβαίως τις επιδημιολογικές συνέπειες.
Νέο lockdown θα είναι απόλυτη απόδειξη αποτυχίας της Ελλάδος στην αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης.
Από την άλλη όμως οι πολιτικές και τα μέτρα που θεσπίζονται ειδικά κατά των ανεμβολίαστων όχι μόνο αποτελούν αποτυχημένο πείραμα αλλά δεν αποδίδουν…
Η κυβέρνηση λοιπόν πρέπει να βρει μια λύση…
Ήδη η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μ. Γκάγκα δηλώνει και ορθώς ότι ο διαχωρισμός της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους είναι λάθος στρατηγική…
Προσέξτε ένα μέλος της κυβέρνησης αναγνωρίζει το αυτονόητο, ο διαχωρισμός πέραν από προσβλητικός και αντιεπιστημονικός είναι και άκρως αναποτελεσματικός..
Ο διαχωρισμός είναι πολιτική απόφαση τιμωρίας σε όλους εκείνους που δεν εμβολιάζονται δεν έχει καμία επιστημονική τεκμηρίωση, αποτελεί μια πολιτική απάτη, μια πολιτική ασχήμια… εις βάρος των πολιτών της Ελλάδος.

Η πρόταση του Ινστιτούτου Robert Koch

Ενώ το lockdown ήδη σκιάζει την Ευρώπη, η πικρή αλήθεια είναι ότι ως λύση έχει αποτύχει, θα προκαλέσει τεράστιες παρενέργειες παντού.
Για να ξεπεραστεί το lockdown το Ινστιτούτο Robert Koch της Γερμανίας, ένα αξιόλογο επιστημονικό ινστιτούτο προτείνει να εφαρμοστούν μέτρα τύπου lockdown, όχι καθολική καραντίνα αλλά στοχευμένα μέτρα, ώστε να περιοριστούν οι εστίες και μεταξύ άλλων να κλείσουν εστιατόρια και μπαρ.
Π.χ. δεν θα επιβάλλουν απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ αλλά θα κλείσουν οι εστίες μόλυνσης...
Για την ιστορία στα μπαρ και στα εστιατόρια μπορούν να εισέλθουν μόνο εμβολιασμένοι, οπότε αναγνωρίζουν ότι τα μπαρ όπου πηγαίνουν οι εμβολιασμένοι είναι εστίες μόλυνσης του covid 19.
Οι εμβολιασμένοι είναι εστίες μόλυνσης;
Όταν το υποστηρίζαμε πριν μήνες, το θεωρούσαν κάποιοι fake news σήμερα αποτελεί ωμή και πικρή πραγματικότητα.
Η πρόταση των Γερμανών είναι να μην υπάρξει καθολικό lockdown στην Γερμανία αλλά να υιοθετηθούν μέτρα που προσομοιάζουν με lockdown…
Όπως γίνεται αντιληπτό κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στην Ελλάδα…

Οι παρανοϊκές αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης

Η ελληνική κυβέρνηση έχει λάβει δύο παρανοϊκές αποφάσεις, είτε γιατί καθοδηγείται από λάθους ανθρώπους… που όπως αποκάλυψε η Παγώνη προβεβλημένη επιστήμονας… πολλοί γιατροί παρακαλούν την κυβέρνηση για να μπουν σε επιτροπές, είτε λαμβάνονται μέτρα διαχωρισμού της κοινωνίας που δεν αποδίδουν όπως αναγνωρίζει η αναπληρώτρια υπουργός υγείας.
Ποιες είναι οι δύο παρανοϊκές αποφάσεις;

Παρανοϊκή πρώτη απόφαση - Διαχωρισμός εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων 

Στιγμάτισε τους ανεμβολίαστους και με πολιτική απόφαση αποφάσισε να τους διαχωρίσει από την υπόλοιπη κοινωνία.
Τους απομονώνει η κυβέρνηση τους ανεμβολίαστους και ας είναι οι μόνοι που κάνουν συχνά rabid test.
Δεν υπάρχει καμία επιστημονική μελέτη που να δικαιολογεί τον αυθαίρετο και προσβλητικό χαρακτηρισμό πανδημία των ανεμβολίαστων.
Το ιατρικό περιοδικό διεθνούς φήμης Lancet κατέρριψε τον μύθο χωρίς ήξεις αφίξεις, οι εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μεταδίδουν και νοσούν σχεδόν αναλογικά.
Ο διαχωρισμός της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους είναι πολιτική απόφαση, ιλαροτραγωδία, παρανοϊκή απόφαση που προσβάλλει την νοημοσύνη και την επιστήμη.

Παρανοϊκή δεύτερη απόφαση - Ελευθερία σε εμβολιασμένους λάθος μήνυμα 

Η κυβέρνηση αποφάσισε μετά τον αντιεπιστημονικό και απαράδεκτο διαχωρισμό της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους να κάνει και ένα ακόμη μεγαλύτερο λάθος.
Οι εμβολιασμένοι έχουν αποκτήσει ελευθερίες ωσάν να έχει εξαφανιστεί ο covid 19 και τα κρούσματα και οι θάνατοι καλπάζουν.
Είναι ξεκάθαρο ότι καταγράφεται μεγάλη επιδείνωση επειδή οι χώροι συνωστισμού των εμβολιασμένων είναι πηγές μετάδοσης και μόλυνσης.
Είναι απόλυτα σαφές πλέον ότι αυτή η στρατηγική είναι 100% λάθος αν η κυβέρνηση είναι άτολμη να πει στους εμβολιασμένους «έκανα λάθος σας έταξα ελευθερίες αλλά πρέπει μεγάλο μέρος αυτών των ελευθεριών να τις πάρω πίσω»

Συμπέρασμα

Πως εξηγείται που το 2021 με τα εμβόλια έχουμε έκρηξη κρουσμάτων και νεκρών;
Το 2020 δεν υπήρχαν εμβόλια αλλά μόνο lockdowns.
Το 2021 υπάρχουν εμβόλια τα οποία θα λύσουν το πρόβλημα… μας είπαν, θα φέρουν την ελευθερία και αντί αυτών… η Αυστρία είναι σε καθολική καραντίνα, η Αυστραλία στέλνει τους θετικούς με covid 19 σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και πολλές χώρες εξετάζουν νέα μέτρα για να περιορίσουν πάλι τον covid 19 που εξαπλώνεται επιθετικά.
Τι πήγε λάθος;
Γιατί το πείραμα απέτυχε;
Ποιος ή ποιοι ευθύνονται για την αποτυχία;
Ποιος θα πληρώσει το τίμημα της αποτυχίας;

Στους πίνακες φαίνεται ότι παρά την αύξηση των εμβολιασμών οι θάνατοι δεν ανακόπτονται αντιθέτως ενισχύονται σε Ευρώπη και ΗΠΑ.
europpppss_BN.jpg

aerica_BN.jpg

USASbn.png

ussssBN.png

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης