Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέο lockdown στην Ελλάδα, απόδειξη, απόλυτης αποτυχίας των εμβολίων και του διχασμού εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων

Νέο lockdown στην Ελλάδα, απόδειξη, απόλυτης αποτυχίας των εμβολίων και του διχασμού εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων
Οι κυβερνήσεις έχουν υποχρέωση να προστατεύουν τις κοινωνίες αλλά και υποχρέωση να αναπροσαρμόζουν τις πολιτικές τους όταν τα μέτρα που λαμβάνουν αποτυγχάνουν - Δεν μπορεί η Ελλάδα να έχει τους χειρότερους επιδημιολογικούς δείκτες και αυτό να το λέμε επιτυχία…
Σχετικά Άρθρα

Ένα νέο lockdown μια νέα καθολική καραντίνα στην Ελλάδα θα αποτελούσε απόλυτη απόδειξη αποτυχίας τόσο της στρατηγικής εμβολιασμού του πληθυσμού ενώ θα αναδείκνυε και την ακραία τυφλή και λανθασμένη πολιτική διαχωρισμού και διχασμού της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Κατά την άποψη μας νέο lockdown δεν θα επιβληθεί ή εάν αυτό συμβεί θα είναι η έσχατη, η πραγματικά έσχατη λύση...αλλά η κυβέρνηση θα το αποφύγει γιατί γνωρίζει όλες τις συνέπειες και ειδικά τις πολιτικές στις οποίες δίνει μεγάλη βαρύτητα.
Το αφήγημα θα καταρρεύσει και μαζί και η πολιτική Μητσοτάκη και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά, για πολιτικούς λόγους και όχι υγειονομικούς θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την νέα καθολική καραντίνα αρχές Δεκεμβρίου 2021.

Ποιο είναι το βασικό αφήγημα στην Ελλάδα;

Το βασικό αφήγημα στην Ελλάδα είναι ότι για να αντιμετωπιστεί ο covid 19 θα πρέπει καθολικά οι πολίτες να εμβολιαστούν.
Οι επιστήμονες βέβαια οδεύουν στα τυφλά.
Στην αρχή υποστήριζαν ότι με 70% του πληθυσμού εμβολιασμένο θα αποκτηθεί ανοσία της αγέλης αλλά στις ΗΠΑ λένε τώρα πάνω από 90%.
Πάνω από 90% εμβολιαστική κάλυψη δεν μπορεί να υπάρξει ακόμη και με υποχρεωτικό εμβολιασμό, μια πράξη όχι απλά συνταγματικά ανεπίτρεπτη αλλά και ηθικά παράλογη.
Ο εμβολιασμός όμως, όπως αποδείχθηκε, δεν προστατεύει όπως παρουσιάστηκε στο βασικό αφήγημα.
Τα εμβόλια χάνουν την δραστικότητα τους και όπως αποδεικνύεται σε δύο μεγάλα νοσοκομεία της Ελλάδος στον Ευαγγελισμό και Παπανικολάου έως το 40% των βαριά νοσούντων είναι εμβολιασμένοι.
Επίσης αυξάνονται οι εμβολιασμένοι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ενώ από τους 80 νεκρούς ημερησίως οι 13-14 είναι εμβολιασμένοι.
Ο Καπραβέλος ο επικεφαλής της ΜΕΘ Παπανικολάου εσχάτως υποστηρίζει την… αλήθεια ότι είναι λάθος ο διαχωρισμός των πολιτών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και ότι η πανδημία τους αγγίζει όλους εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Γιατί το lockdown θα αποτελέσει ταφόπλακα των εμβολίων;

Εάν η κυβέρνηση θέλει να τερματίσει κάθε προσπάθεια εμβολιασμού θα επιβάλλει lockdown αναφέρουν ορισμένοι επιστήμονες…
Η αλήθεια είναι ότι ένα lockdown θα επιβαλλόταν επειδή νοσούν και πεθαίνουν τόσο οι εμβολιασμένοι όσο και οι ανεμβολίαστοι.
Η Ελλάδα έχει ένα από τους χειρότερους επιδημιολογικούς δείκτες διεθνώς, η Γαλλία με πολλαπλάσιο πληθυσμό τα πάει καλύτερα από την Ελλάδα, ομοίως η Ισπανία και Ιταλία.
Η Σουηδία με το πιο ήπιο πρόγραμμα διαχείρισης της κρίσης, εμφανίζει από τους καλύτερους.
Δυστυχώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη, υιοθετώντας τα πιο σκληρά μέτρα και υιοθετώντας πιστοποιητικά εμβολίων ή εισηγήσεις για την λήξη των πιστοποιητικών εμβολίων για όσους δεν εμβολιαστούν για 3η φορά… δεν προσφέρει σωστές υπηρεσίες στον τόπο και στις κοινωνίες.
Μπορεί οι επιστήμονες να τον έχουν συμβουλέψει αυτό να κάνει και ο ίδιος να πιστεύει ότι κάνει το σωστό, αλλά κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύεται ότι η επιστήμη οδεύει στα τυφλά απέναντι στον covid 19.
Οι κυβερνήσεις έχουν υποχρέωση να προστατεύουν τις κοινωνίες αλλά και υποχρέωση να αναπροσαρμόζουν τις πολιτικές τους όταν τα μέτρα που λαμβάνουν αποτυγχάνουν.
Στην Ελλάδα και χωρίς καμία διάθεση κομματικής κριτικής, τα μέτρα που έχουν ληφθεί έχουν αποτύχει…
Δεν μπορεί η Ελλάδα να έχει τους χειρότερους επιδημιολογικούς δείκτες και αυτό να το λέμε επιτυχία…
Τα αυτονόητα υποστηρίζουμε.

Το πείραμα θα αποτύχει

Το νέο πείραμα, απομόνωσης των ανεμβολίαστων έχει ήδη αποτύχει.
Δυστυχώς τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν… αλλά η διαφορά τους είναι ότι είναι εμβολιασμένοι… ακολούθησαν δηλαδή τις εντολές… έγιναν πειθήνια όργανα, προσάρμοσαν την κοινωνική τους συμπεριφορά στους νέους κανόνες.
Οι ανεμβολίαστοι δεν είναι αρνητές, είναι ελεύθεροι άνθρωποι που πιστεύουν στο δικαίωμα της επιλογής, ειδικά μάλιστα όταν δεν υπάρχει κοινωνική υγεία αλλά ατομική…
Οι εμβολιασμένοι που επέλεξαν να εμβολιαστούν από επιλογή είναι αξιοσέβαστοι.
Οι εμβολιασμένοι που εξαναγκάστηκαν να εμβολιαστούν είναι έρμαια του κάθε πολιτικού αγύρτη.
Οι ανεμβολίαστοι που παραμένουν συνεπείς με το ελευθεριακό τους δικαίωμα της επιλογής είναι… οι πιο ελεύθεροι και πιο ώριμοι πολίτες.
Το πείραμα του αποκλεισμού θα αποτύχει… και τότε η αποτυχία θα γυρίσει μπούμερανγκ στην πολιτική μετριότητα που αποφασίζει… τότε θα πρέπει να απολογηθούν για την αποτυχία τους και την ανικανότητα τους να αντιμετωπίσουν… όπως πολλές άλλες χώρες το πρόβλημα όχι με αποκλεισμούς αλλά με συναίνεση και νηφαλιότητα…
Στην Ελλάδα για πολλοστή φορά η μετριότητα κυριαρχεί… και θέλει να επιβληθεί στους ελεύθερους πολίτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης