Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αρνητής πατέρας γιατί υπέβαλε μηνύσεις σε εκπαιδευτικούς

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αρνητής πατέρας γιατί υπέβαλε μηνύσεις σε εκπαιδευτικούς
Ο πατέρας του μαθητή μήνυσε εκπαιδευτικούς που δεν άφηναν το παιδί του να εισέλθει στο σχολείου χωρίς διαγνωστικό τεστ για τον κορονοϊό.

Συνελήφθη αρνητής πατέρας, ο οποίος υπέβαλε μηνύσεις κατά εκπαιδευτικών που δεν άφηναν το παιδί του να εισέλθει στο σχολείο χωρίς διαγνωστικό τεστ για τον κορωνοϊό.
Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο πατέρας σήμερα το πρωί (01/12) απαίτησε να συμμετάσχει ο γιος του στην εκπαιδευτική διαδικασία, χωρίς να επιδείξει προηγουμένως το απαραίτητο self test και χωρίς να φοράει μάσκα.
Οι εκπαιδευτικοί του συγκεκριμένου Γυμνασίου που βρίσκεται στην περιοχή Αμπελοκήπων- Μενεμένης απαγόρευσαν την είσοδο στο παιδί, όπως προβλέπει ο νόμος.
Στη συνέχεια, ο αρνητής γονέας μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και υπέβαλε μηνύσεις κατά των εκπαιδευτικών.
Για το περιστατικό, ενημερώθηκε η εισαγγελέας ποινικής δίωξης που ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του για «ψευδή καταμήνυση»
Ο άνδρας συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και θα μεταχθεί αύριο, Πέμπτη (02/12), στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Υπενθυμίζεται ότι παρέμβαση για το θέμα των αρνητών γονιών που μηνύουν εκπαιδευτικούς είχε κάνει τον περασμένο Σεπτέμβριο ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευάγγελος Ζαχαρής, ζητώντας από τις κατά τόπους Εισαγγελίες Εφετών και Πρωτοδικών να διερευνούν άμεσα εάν οι συγκεκριμένες ενέργειες συνιστούν αξιόποινες πράξεις και να ενεργούν όπως ορίζει ο νόμος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης