Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο αρνητής Mητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας που νοσεί από κορωνοϊό

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο αρνητής Mητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας που νοσεί από κορωνοϊό
Ο μητροπολίτης Κοσμάς είναι ένας από τους πιο σκληροπυρηνικούς αρνητές του κορωνοϊού, ενώ είχε αρνητική στάση στην χρήση μάσκας μέσα στην εκκλησία

Στο νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε τελικά την Τετάρτη (1/12) ο Mητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς, ο οποίος νοσεί με κορονοϊό και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τα τελευταία 24ωρα.
Ο μητροπολίτης Κοσμάς, όπως είχε μεταδώσει η ΕΡΤ είναι ένας από τους πιο σκληροπυρηνικούς αρνητές του κορωνοϊού, ενώ είχε αρνητική στάση στην χρήση μάσκας μέσα στην εκκλησία.
Αρχικά είχε ήπια συμπτώματα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε αλλά ο ίδιος δεν ήθελε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπως είχαν συστήσει οι θεράποντες γιατροί του.
Σύμφωνα με το agrioniopress.gr, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον Μητροπολίτη λίγα λεπτά μετά τις 17:00, από το σπίτι του όπου παρέμενε μετά τις 18 Νοεμβρίου, όταν βρέθηκε θετικός στον ιό.
Ο Μητροπολίτης λαμβάνει θεραπεία με οξυγόνο, ενώ αναμένεται να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και εφόσον κριθεί απαραίτητο θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης