Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καπραβέλος: Εκατόμβη νεκρών μέχρι τα Χριστούγεννα - Θα έπρεπε να έχουν κλείσει τα σχολεία - Να γίνει υποχρεωτική η μάσκα FFP2

Καπραβέλος: Εκατόμβη νεκρών μέχρι τα Χριστούγεννα - Θα έπρεπε να έχουν κλείσει τα σχολεία - Να γίνει υποχρεωτική η μάσκα FFP2
Ο Νίκος Καπραβέλος υποστήριξε πως τα εμβόλιο θα έπρεπε να έχουν γίνει από το καλοκαίρι
Σχετικά Άρθρα
Το κλείσιμο των σχολείων αλλά και να καταστεί υποχρεωρική η χρήση της μάσκας FFP2 ζήτησε ο διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, Νίκος Καπραβέλος.

«Πάμε για μαύρα Χριστούγεννα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καπραβέλος μιλώντας το πρωί στον Real Fm υπογραμμίζοντας την ανάγκη λήψης νέων μέτρων που, μεταξύ άλλων, θα περιορίζουν περαιτέρω την κινητικότητα των ανεμβολίαστων. «Είναι επείγον η πολιτεία να πάρει μέτρα. Αυτό που βλέπουμε σήμερα δεν είναι η κορυφή. Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί δεν αυστηροποιείται το επιχειρησιακό σχέδιο», πρόσθεσε , ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι «θα έχουμε εκατόμβη νεκρών μέχρι τα Χριστούγεννα».
Σύμφωνα με τον διευθυντή ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», τα εμβόλια θα έπρεπε να γίνουν από το καλοκαίρι και «όχι μέσα στη θύελλα», ενώ «θα έπρεπε ήδη να έχουν κλείσει τα σχολεία». Ακόμη τόνισε την ανάγκη υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας FFP2.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης