Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ενώ το Ισραήλ ανακαλεί την 4η δόση… και η Ν. Αφρική χαλαρώνει παρά την Omicron… στην Ελλάδα εξετάζουν νέα μέτρα για εμβολιασμένους

Ενώ το Ισραήλ ανακαλεί την 4η δόση… και η Ν. Αφρική χαλαρώνει παρά την Omicron… στην Ελλάδα εξετάζουν νέα μέτρα για εμβολιασμένους
Το οργανωμένο Ισραήλ ανακοίνωσε εκτάκτως ότι αποσύρει την απόφαση για την 4η δόση σε ανοσοκατασταλμένους και στις κρίσιμες ηλικιακές ομάδες γιατί πρωτίστως θέλει να αξιολογήσει στο Ιατρικό Κέντρο Sheba τον αντίκτυπο του 4ου εμβολίου
Σχετικά Άρθρα

Πολύ περίεργα γεγονότα λαμβάνουν χώρα διεθνώς τα οποία αποδεικνύουν τουλάχιστον ότι έχει χαθεί ο έλεγχος.

Το οργανωμένο Ισραήλ ανακοίνωσε εκτάκτως ότι αποσύρει την απόφαση για την 4η δόση σε ανοσοκατασταλμένους και στις κρίσιμες ηλικιακές ομάδες γιατί πρωτίστως θέλει να αξιολογήσει στο Ιατρικό Κέντρο Sheba τον αντίκτυπο του 4ου εμβολίου.
Ενώ αποφασίστηκε η 4η δόση, πάγωσε η απόφαση για να εξεταστούν καλύτερα τα δεδομένα.
Το test για τον έλεγχο του αντίκτυπου της λήψης ενός τέταρτου εμβολίου για τον κορωνοϊό της Pfizer θα ξεκινήσει τη Δευτέρα στο Ιατρικό Κέντρο Sheba.
Η δοκιμή θα περιλαμβάνει περίπου 150 εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης της Sheba που εμβολιάστηκαν για 3η φορά έως τις 20 Αυγούστου 2021 και οι οποίοι έχουν αποτέλεσμα κάτω από 700, που σημαίνει ότι δεν έχουν πλέον αρκετά αντισώματα για να τους προστατεύσουν από τον ιό .

Το Ισραήλ είναι αυτό που προέβη σε μια πρωτοφανή ανάλυση για τα εμβόλια.
Σε μελέτη τονίζεται ότι με την Omicron η χώρα θα είναι απροστάτευτη σαν να μην έχει εμβολιαστεί καθόλου…
Το εντυπωσιακό είναι ότι το Ισραήλ έχει χορηγήσει σε ποσοστό 45% την 3η δόση εμβολίων, από τα υψηλότερα ποσοστά διεθνώς.

Η Νότια Αφρική όχι μόνο προειδοποιεί ότι η Omicron βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία αλλά αποφάσισε σταδιακά να άρει τα περιοριστικά μέτρα που είχε θεσπίσει για τον covid 19 και την νέα μετάλλαξη.

Η Γερμανία εξετάζει να επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλους.
Ξεκινάει την έρευνα ώστε να διερευνήσει εάν μια τέτοια απόφαση μπορεί να περάσει και να ξεπεραστούν τα συνταγματικά και ευρωπαϊκά εμπόδια.
Μάλιστα η απόφαση αυτή λαμβάνεται με πρόσχημα την Omicron η οποία ενώ εξαπλώνεται διεθνώς, στην Νότια Αφρική – από όπου ξεκίνησε – καταγράφει φθίνουσα πορεία.

Στην Βρετανία οι αρχές σχεδιάζουν να προσεγγίσουν πόρτα – πόρτα πάνω από 5,5 εκατ ανεμβολίαστους ώστε να τους επηρεάσουν ή και πιέσουν να εμβολιαστούν.

Ενώ με πολιτική απόφαση στην Ελλάδα και διεθνώς οι ανεμβολίαστοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό έχουν τεθεί σε αναστολή εργασίας, τα αμερικανικά κέντρα ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων εκδίδει σχέδιο έκτακτης ανάγκης λόγω της έλλειψης εργαζομένων στον κλάδο.
Οι εργαζόμενοι υπάρχουν αλλά τα αδιανόητα τιμωρητικά μέτρα κατά των ανεμβολίαστων υγειονομικών είναι πρωτοφανή.

Η Ελλάδα εξετάζει μέτρα για τους εμβολιασμένους

Μετά τα απαράδεκτα και όπως αποδεικνύονται και αναποτελεσματικά μέτρα για τον εμβολιασμό προς τους ανεμβολίαστους, η Ελλάδα εξετάζει νέα μέτρα για τους εμβολιασμένους.
Θα αφορούν τη εστίαση και διασκέδαση καθώς κατά το πιθανότερο σενάριο θα κλείνουν στις 12 το βράδυ για το μεγαλύτερο διάστημα του Ιανουαρίου 2022.
Προφανώς η εστίαση και η διασκέδαση αφορά τους εμβολιασμένους.
Μέτρα θα ληφθούν και τα μέσα Μαζικής Μεταφοράς, θα αυξηθεί η τηλεργασία, ενώ η χρήση μάσκας θα διευρυνθεί παντού και θα αφορά εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Για την ώρα δεν εξετάζεται lockdown η κυβέρνηση όντως προσπαθεί να το αποφύγει όχι όμως γιατί η Ελλάδα εμφανίζει μια συνεχώς επιδεινούμενη εικόνα υγειονομικά με τους θανάτους να έχουν φθάσει στους 20.500 και σε διάστημα 28 ημερών 2.500 ή το 10% των συνολικών νεκρών αλλά γιατί ανησυχεί για τις πολιτικές επιπτώσεις μιας τέτοιας καταστροφικής απόφασης.

Ενώ η Omicron μεταδίδεται γρήγορα αλλά δεν προκαλεί βαριά νόσηση η Ελλάδα λαμβάνει μέτρα τα οποία αποτελούν ισορροπία του τρόμου.
Οι επιστήμονες μιλούν για έκρηξη κρουσμάτων έως στα 15.000 με 20.000 προσεχώς…
Είναι ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα εξελίσσεται σε μια δυστοπία σε διεθνές επίπεδο ως προς την διαχείριση του covid 19 έχει λάβει καταστροφικά μέτρα που δεν έχουν αποδώσει αντιθέτως έχουν δηλητηριάσει τις κοινωνίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης