Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μετά την ψύχωση με τα εμβόλια και την προπαγάνδα φόβου τα γυρνάνε Pfizer, Fauci και CDC - Έρχονται εμβόλια δεύτερης γενιάς

Μετά την ψύχωση με τα εμβόλια και την προπαγάνδα φόβου τα γυρνάνε Pfizer, Fauci και CDC - Έρχονται εμβόλια δεύτερης γενιάς
Τα εμβόλια λοιπόν που παρουσιάστηκαν ως λύση στο πρόβλημα είναι ημιτελή προϊόντα τα οποία χάνουν την αποτελεσματικότητα τους…
Σχετικά Άρθρα

Κατά το μεγαλύτερο διάστημα του 2020 καλλιεργήθηκε μια προσδοκία… θα έρθουν τα εμβόλια και θα τελειώσει η πανδημία.
Το αφήγημα διαψεύστηκε, τα εμβόλια ήρθαν, πολλοί άνθρωποι προστατεύθηκαν αλλά ακόμη περισσότεροι πέθαναν παρ΄ ότι εμβολιάστηκαν.
Τα εμβόλια αντί να δώσουν τέλος στην πανδημία αποδείχθηκαν ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μετάδοση και νοσηρότητα, μετρίασαν τους θανάτους αλλά όπως ανέφεραν και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ το 75% των ανθρώπων που πέθαναν από covid 19 παρ΄ ότι είχαν εμβολιαστεί είχαν έως και 4 ασθένειες μαζί.
Αυτό έρχεται να αποδείξει ότι εάν κάποιος έχει πρόβλημα υγείας, επί της ουσίας δεν προστατεύεται από κανένα εμβόλιο.
Το κυριότερο όμως όλων είναι ότι η εξέλιξη αυτή κατέρριψε το αφήγημα ότι ο ανεμβολίαστος είναι ο καταδικασμένος και ο εμβολιασμένος είναι ο προστατευμένος.
Η προπαγάνδα του φόβου κατέρρευσε.

Τα γυρνάει και η Pfizer

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer A. Bourla σε συνέντευξη του πρόσφατα στο Yahoo Finance δήλωσε «λοιπόν γνωρίζουμε ότι οι δύο δόσεις του εμβολίου προσφέρουν πολύ περιορισμένη προστασία, εάν υπάρχει.
Οι τρεις δόσεις, με την αναμνηστική, προσφέρουν εύλογη προστασία από τη νοσηλεία και τους θανάτους - και, πάλι, νομίζω ότι είναι πολύ καλό – ακόμη και με λιγότερη προστασία από τη μόλυνση»…
Την ίδια στιγμή προωθεί το εμβόλιο για την Omicron που δεν αποκλείεται να είναι σχήμα 3 δόσεων και θα είναι έτοιμο τον Μάρτιο του 2022.
Τι σημαίνει η δήλωση Bourla της Pfizer ότι το περίφημο εμβόλιο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, οι δύο δόσεις δεν προστατεύουν ενώ η 3η δόση παρέχει προστασία από τον θάνατο αλλά όχι και από την μετάδοση.
Τα εμβόλια λοιπόν που παρουσιάστηκαν ως λύση στο πρόβλημα είναι ημιτελή προϊόντα τα οποία χάνουν την αποτελεσματικότητα τους…
Και ενώ η Pfizer αλλά και οι άλλες φαρμακευτικές εταιρίες προωθούν την λύση των ενισχυτικών δόσεων η Ευρωπαϊκή Αρχή Τροφίμων και Φαρμάκων έχει επιφυλάξεις απέναντι στα συνεχή εμβόλια, τις ενισχυτικές δόσεις….

Τα αμερικανικά CDC προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα

Τα πρόσφατα σχόλια της Διευθύντριας των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) Dr. Rochelle Walensky σχετικά με τους θανάτους από COVID-19 αφορούσαν μια μελέτη σε εμβολιασμένους πληθυσμούς, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του CDC.
Σε συνέντευξη η Walensky είπε ότι ένας συντριπτικός αριθμός θανάτων, 75%, σημειώθηκε σε άτομα που είχαν τέσσερις ή περισσότερες ασθένειες.
«Λοιπόν, πραγματικά, αυτοί είναι άνθρωποι δεν ήταν καλά», είπε η Walensky.
Η επικεφαλής των CDC αναφερόταν σε μια πρόσφατη μελέτη από τον οργανισμό που εξέτασε περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια άτομα που ολοκλήρωσαν τον αρχικό εμβολιασμό κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου 2020 με Οκτώβριο του 2021.
Η μελέτη διαπίστωσε ότι το 78% των ανθρώπων που πέθαναν από COVID-19 μετά τον εμβολιασμό είχαν τουλάχιστον τέσσερις άλλες υποκείμενες παθήσεις.
Διαπίστωσε επίσης ότι, σε όλους τους θανάτους, ο ασθενής είχε τουλάχιστον έναν άλλο παράγοντα κινδύνου.
Σε άλλη συνέντευξη, η επικεφαλής των CDC ανέφερε ότι έως και το 40% ασθενών που νοσηλεύονται με COVID-19 έρχονται όχι επειδή είναι άρρωστοι με COVID-19, αλλά για έναν άλλο λόγο και κατά λάθος βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

O Fauci αναζητάει εμβόλια για όλους τους κορωνοιούς

Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων έχει υποχωρήσει κατακόρυφα κατά της μόλυνσης από τον ιό με την πάροδο του χρόνου, ιδιαίτερα μετά την άνοδο της παραλλαγής Omicron.
Επίσης χάνουν την αποτελεσματικότητα τους έναντι της προστασίας από σοβαρές ασθένειες.

Σε επιτροπή του Κογκρέσου στην Ουάσιγκτον, ο Fauci που διευθύνει το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), το οποίο ανήκει στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, δήλωσε ότι η σημασία της ανάπτυξης ενός εμβολίου για τον παν-κορωνοϊό, συγκεκριμένα ενός εμβολίου που θα ήταν αποτελεσματικό ενάντια σε όλες τις παραλλαγές SARS-CoV-2 και τελικά ενάντια σε όλους τους κορωνοϊούς, είναι σε προτεραιότητα»

Έρχονται τα εμβόλια δεύτερης γενιάς

Ο Fauci και άλλοι κορυφαίοι αξιωματούχοι της NIAID είχαν αναφέρει πρόσφατα ότι οι «περιορισμοί» των εμβολίων COVID-19, όπως η έλλειψη προστασίας έναντι της μόλυνσης, «υποδηλώνουν ότι τελικά θα πρέπει να αντικατασταθούν από εμβόλια δεύτερης γενιάς που επιφέρουν ευρύτερη προστατευτική και πιο ανθεκτική ανοσία».
«Ένα καθολικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θα προστατεύει ιδανικά από τον SARS-CoV-2 και τους πολλούς κορωνοϊούς που μπορεί να προκαλέσουν μελλοντικές επιδημίες και πανδημίες».
Το NIAID πέρυσι χορήγησε 36,3 εκατομμύρια δολάρια σε τρία ιδρύματα για τη μελέτη των καθολικών εμβολίων κατά του κορωνοϊού, συμπεριλαμβανομένου του Πανεπιστημίου Duke.

«Εάν είναι δυνατό να έχουμε ένα εμβόλιο άμεσα διαθέσιμο όταν εμφανιστεί ένα νέο παθογόνο, θα μπορούσαμε να περιορίσουμε πολλά από αυτά που ήταν τόσο θανατηφόρα και ενοχλητικά σχετικά με την τρέχουσα πανδημία COVID-19», δήλωσε ο Dr Barton Haynes, διευθυντής του Duke Human Vaccine Institute.

H ρυθμιστική αρχή για τα εμβόλια της ΕΕ εκφράζει επιφυλάξεις για τις ενισχυτικές δόσεις εμβολίων

Η ρυθμιστική αρχή φαρμάκων της ΕΕ εκφράζει ανησυχίες για την ανοσολογική απόκριση των ενισχυτικών εμβολίων κατά του COVID-19
Η ρυθμιστική αρχή φαρμάκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξέφρασε αμφιβολίες σχετικά με το εάν μια δεύτερη αναμνηστική δόση των διαθέσιμων εμβολίων για τον COVID-19 θα ήταν μια βιώσιμη μακροπρόθεσμη προσέγγιση.

Ο Marco Cavaleri, επικεφαλής στρατηγικής εμβολίων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA), ανέφερε:
«Υπάρχει μια επείγουσα συζήτηση σχετικά με τη δυνατότητα χορήγησης δεύτερης αναμνηστικής δόσης με το ίδιο εμβόλιο που χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή.
Δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμη δεδομένα που να υποστηρίζουν αυτήν την προσέγγιση»

«Δεν έχουμε δει ακόμη δεδομένα σχετικά με μια τέταρτη δόση.
Θα θέλαμε να δούμε αυτά τα δεδομένα προτού μπορέσουμε να κάνουμε οποιαδήποτε σύσταση, αλλά την ίδια στιγμή ανησυχούμε μάλλον για μια στρατηγική των επαναλαμβανόμενων δόσεων σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Μια πρόσθετη αναμνηστική δόση «θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μέρος ενός σχεδίου έκτακτης ανάγκης», αλλά «οι επαναλαμβανόμενοι εμβολιασμοί μέσα σε σύντομα διαστήματα δεν θα αντιπροσωπεύουν μια βιώσιμη μακροπρόθεσμη στρατηγική».

Στην ερώτηση τι θα συμβεί εάν χορηγούνται ενισχυτικές δόσεις, π.χ. κάθε τέσσερις μήνες, «θα καταλήξουμε να έχουμε προβλήματα με την ανοσολογική απόκριση, έτσι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην υπερφορτώνουμε το ανοσοποιητικό σύστημα με επαναλαμβανόμενους εμβολιασμούς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης