Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Όταν η Κατερίνα Μονογυιού μιλούσε το 2020 για τον αδερφό της Τζώρτζη, που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Όταν η Κατερίνα Μονογυιού μιλούσε το 2020 για τον αδερφό της Τζώρτζη, που σκοτώθηκε σε τροχαίο
Η Κατερίνα Μονογυιού είχε μιλήσει, το 2020, δημόσια για τον αδερφό της, Τζώρτζη
Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού μετά τον ξαφνικό θάνατο του αδερφού της, Τζώρτζη.
Ο 42χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε στη Βούλα, το βράδυ της Πέμπτης, όταν έχασε τον έλεγχο της Ferrari που οδηγούσε.
Η Κατερίνα Μονογυιού είχε μιλήσει, το 2020, δημόσια για τον αδερφό της, Τζώρτζη, όταν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Τότε είχε, μεταξύ άλλων, αναφερθεί στη συμμετοχή του αδερφού της στο ριάλιτι «The Wall» το 2003, ο οποίος από τις πρώτες του εμφανίσεις κατάφερε να ξεχωρίσει. Το ταμπεραμέντο σε συνδυασμό με την εξωτερική του εμφάνιση «έκλεψαν» την καρδιά της τότε παίκτριας του ριάλιτι Σίσσυς Γιαννακοπούλου.
«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης, ναι. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως, εγώ απορώ πώς πήγε και κλείστηκε εκεί μέσα. Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα, θα είχα φρικάρει. Δεν είμαι άνθρωπος που μπορώ να κλείνομαι γενικότερα. Πνίγομαι» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μονογυιού.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η βουλευτής της ΝΔ είχε δηλώσει για τα εφηβικά της χρόνια στη Μύκονο: «Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ αυστηρός, πουριτανός, στην εφηβεία μου δεν υπήρχε έξοδος αν δεν με συνόδευε η μαμά μου ή ο αδερφός μου».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης