Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κηδεία Τζώρτζη Μονογυιού: Λύγισε η αδερφή του – «Ευχαριστώ τους ήρωες που τον έβγαλαν από το αμάξι να… κοιμάται»

Κηδεία Τζώρτζη Μονογυιού: Λύγισε η αδερφή του – «Ευχαριστώ τους ήρωες που τον έβγαλαν από το αμάξι να… κοιμάται»
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς του ήρωες τον Γιώργο και τον Ανέστη που απεγκλώβισαν την Αθήνα και τον αδερφό μου από την πόρτα του συνοδηγού, που τον έβγαλαν να… κοιμάται» είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους

Τη θλίψη της για τον θάνατο του αδερφού της Τζώρτζη Μονογυιού δεν μπορεί να κρύψει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού η οποία στην κηδεία του ήταν φανερά συντετριμμένη.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς του ήρωες τον Γιώργο και τον Ανέστη που απεγκλώβισαν την Αθήνα και τον αδερφό μου από την πόρτα του συνοδηγού, που τον έβγαλαν να… κοιμάται» είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους λίγο μετά την κηδεία που διεξήχθη στη Μύκονο.

Ο αδερφός της, όπως τόνισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται σε μία άλλη διάσταση ενώ η ίδια παρακάλεσε τους δημοσιογράφους να πάνε στο τραπέζι που παραθέτει η οικογένεια λέγοντας πως «το τραπέζι το κάνει ο Τζώρτζης».

Η Κατερίνα Μονογυιού σύμφωνα με την εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» βγαίνοντας από την εκκλησία όπου πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία για τον αδερφό της τέλος ευχαρίστησε τα μέσα για τα καλά λόγια που είπαν για τον αδερφό της.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης