Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βόλος: «Δεν είμαι αρνήτρια - Φοβόμουν για τους γονείς μου» λέει η 32χρονη που δεν έστελνε την κόρη της σχολείο

Βόλος: «Δεν είμαι αρνήτρια - Φοβόμουν για τους γονείς μου» λέει η 32χρονη που δεν έστελνε την κόρη της σχολείο
«Για το παιδί μου θα μπω και μέσα αρκεί να το προστατεύσω», τόνισε χαρακτηριστικά η 32χρονη

Η γυναίκα από τον Βόλο, η οποία δεν έστελνε την 11χρονη κόρη της στο σχολείο επί ενάμιση χρόνο, κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.
Η 32χρονη Μαρία ανέφερε ότι δεν είναι αρνήτρια, αλλά δεν έστελνε το παιδί στο σχολείο γιατί φοβόταν επειδή μένει με τους γονείς τους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.
«Προστατεύω τα παιδιά. Τίποτα άλλο. Με απειλούν ότι θα μου πάρουν τα παιδιά. Πάνω από το πτώμα μου. Το παιδί πήγε σχολείο αλλά δεν μπορεί να πάρει ανάσα από τη μάσκα», είπε η 32χρονη μητέρα.
«Θα το στέλνω το παιδί στο σχολείο υπό το φόβο της πανδημίας. Για το παιδί μου θα μπω και μέσα αρκεί να το προστατεύσω», τόνισε χαρακτηριστικά η 32χρονη, σύμφωνα με το magnesianews.gr.
Παρούσα και η αδερφή της 32χρονης που τόνισε πως η αδερφή της δεν είναι αρνήτρια. Σημείωσε ότι φοβόνταν η αδερφή της μην κολλήσει το παιδί και μην μεταφέρει τον ιό και στο σπίτι, ενώ σε δηλώσεις της είπε ότι το παιδί πήγε σήμερα στο σχολείο.
Ωστόσο η αδερφή έκανε λόγο για Bullying καθώς δεν ήξερε η αδερφή της ότι το παιδί έπρεπε να κάνει self test και όπως ανέφερε σε δηλώσεις της, είπαν από το σχολείο ότι εάν το παιδί δεν κάνει self test θα το κλείσουν στην απομόνωση.
«Εμείς το πηγαίναμε κανονικά σχολείο μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Όταν εμφανίστηκαν κρούσματα σταματήσαμε να το πηγαίνουμε», είπε ο πατέρας της 11χρονης μαθήτριας, επισημαίνοντας πως πήραν και tablet για να παρακολουθεί τηλεκπαίδευση, ενώ τόνισε ότι η κόρη του συμμετείχε και στην γιορτή για την 28η Οκτωβρίου. Τέλος ο πατέρας της 11χρονης είπε ότι δεν έχουν εμβολιαστεί.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης