Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Έκλεισαν τον λογαριασμό μου λόγω της Γεωργίας - Θα γίνουμε μαλλιά κουβάρια

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Έκλεισαν τον λογαριασμό μου λόγω της Γεωργίας - Θα γίνουμε μαλλιά κουβάρια
Το παλιό του προφίλ έκλεισε εξαιτίας της συνέντευξης που του παραχώρησε η 24χρονη Γεωργία για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αναγκάστηκε να φτιάξει νέο λογαριασμό στο Twitter καθώς το παλιό του προφίλ έκλεισε εξαιτίας της συνέντευξης που του παραχώρησε η 24χρονη Γεωργία για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη - όπως καταγγέλλει ο ίδιος.
 

«Πόσο πιο διεστραμμένοι μπορούν να είναι; Τα social είναι ελεγχόμενα η "Ζούγκλα" όμως παραμένει δική μας! Από σήμερα θα υποφέρετε πάρα πολύ. Λεβέντες, αδερφές και παλικάρια αυτή τη φορά πραγματικά θα γίνουμε μαλλιά κουβάρια! Επιστρέψαμε στις εποχές που κατέβαζαν τους διακόπτες στις εκπομπές μου!» επεσήμανε με ανάρτησή τοu στo Instagram o γνωστός δημοσιογράφος.

Από το νέο προφίλ του στο Twitter, ο έμπειρος δημοσιογράφος καλεί σε αντίσταση απέναντι στη λογοκρισία των social.
«Υπάρχουν εξαιτίας σας! Χωρίς εσάς θα ήταν το απόλυτο μηδέν!» σημειώνει, προσθέτοντας πως το παλιό προφίλ του έκλεισε εξαιτίας της συνέντευξης της Γεωργίας.
«Οι "λεβέντες" αγγελούδια μπροστά τους! Είναι άρρωστοι» συμπλήρωσε.
Σε άλλο «τιτίβισμά» του ο δημοσιογράφος επεσήμανε πως «παλαιότερα κατεβάζατε τους διακόπτες στις τηλεοπτικές εκπομπές μου» ενώ τώρα «κλείσατε το Τwitter μου, άνοιξα άλλο».
«Κλείσατε και το Facebook της Ζούγκλας! Πόσο γελοίοι είσαστε τελικά! Θα δείτε την αντίδραση του κόσμου και θα τρομάξετε» ανέφερε ενώ σε νέο tweet του τονίζει πως οι ιθύνοντες για το «μπλόκο» που «έφαγε» ουσιαστικά φοβήθηκαν.
«Δεν ήμουν ο Τραμπ για να το κάνουν. Ήταν η Γεωργία και η συνέντευξή της! Πανικός!» λέει και αφήνει αιχμές προς τους «υποκριτές του ΜeΤoo» που «δεν βρήκαν ούτε μια λέξη για να την στηρίξουν».
«Δοξάστε τους. Αυτούς και τους λεβέντες της παρέας τους! Τους αγαπημένους τους σπόνσορες» ενώ προαναγγέλλει πως «σε λίγες ώρες θα έχουν καταλάβει πόσο οδυνηρό είναι αυτό που επιχείρησαν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης