Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αιχμηρό σχόλιο Πρετεντέρη για τις επικοινωνίες Γεραπετρίτη με Φουρθιώτη - «Δεν μιλάμε με ποινικούς»

Αιχμηρό σχόλιο Πρετεντέρη για τις επικοινωνίες Γεραπετρίτη με Φουρθιώτη - «Δεν μιλάμε με ποινικούς»
Δεν βοηθάει την εικόνα της κυβέρνησης υπουργοί να συνομιλούν, έστω και με sms, με έναν "δημοσιογράφο" της trash τηλεόρασης που αργότερα κατηγορήθηκε και για συμμετοχή σε συμμορία

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη για τις επικοινωνίες του Γιώργου Γεραπετρίτη με τον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη. Γιατί μπορεί από τις επικοινωνίες να μην προκύπτει τίποτα το επιλήψιμο, αλλά σίγουρα δεν βοηθάει την εικόνα της κυβέρνησης υπουργοί να συνομιλούν, έστω και με sms, με έναν "δημοσιογράφο" της trash τηλεόρασης που αργότερα κατηγορήθηκε και για συμμετοχή σε συμμορία.

Ο αρθογράφος αναφέρει τη συμβουλή των παλαιότερων στη δημοσιογραφία ότι "δεν μπαίνουμε σε κουβέντες με ποινικούς" και σημειώνει ότι αν ισχύει και στην πολιτική, όλοι θα είχαν αποφύγει τα μπλεξίματα…

Το σχόλιο Πρετεντέρη για Γεραπετρίτη

"Μαθαίναμε παλιά στη δημοσιογραφία ότι "δεν μπαίνουμε σε κουβέντες με "ποινικούς”. Λογικό, δεν υπάρχει κοινή βάση συζήτησης. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας αλλά εκείνοι προσπαθούν να γλιτώσουν τη φυλακή.
Δεν ξέρω εάν η συμβουλή ισχύει και στην πολιτική. Αν ίσχυε όμως υποθέτω πως κάποια μέλη της κυβέρνησης θα είχαν αποφύγει τα μπλεξίματα με διάφορους Φουρθιώτηδες και κομπανία. Διότι, σε τελευταία ανάλυση, κανείς δεν ευθύνεται για τους εχθρούς ή τους αντιπάλους του. Αντιθέτως όμως δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους συνομιλητές του".

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης