Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αποκάλυψη: Η ΕΛΑΣ γνώριζε για τα χτυπήματα του Ρουβίκωνα σε Αττική οδό και Πολιτική Προστασία

Αποκάλυψη: Η ΕΛΑΣ γνώριζε για τα χτυπήματα του Ρουβίκωνα σε Αττική οδό και Πολιτική Προστασία
Η αστυνομία είχε ενημερώσει από πριν για τέτοιου είδους επιθέσεις, όμως όπως φαίνεται δεν ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα αποτροπής

Η ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε για τα χτυπήματα του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Αττικής Οδού και της Πολιτικής Προστασίας, το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως αναφέρεται σε αποκαλυπτικό έγγραφο που εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ, η αστυνομία είχε ενημερώσει από πριν για τέτοιου είδους επιθέσεις, όμως όπως φαίνεται δεν ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα αποτροπής.

Χαρακτηριστικό είναι πως στο εμπιστευτικό έγγραφο αναφέρονται πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες για τα χτυπήματα του Ρουβίκωνα:
"Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας προτίθενται να πραγματοποιήσουν δράσεις σε άγνωστο επί του παρόντος χρόνο στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε. καθώς και στο κτίριο που στεγάζεται η Γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο έγγραφο.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο έγγραφο, οι αρχές κλήθηκαν να βρίσκονται σε συνεχή επιφυλακή: "Κατόπιν ανωτέρω η Α’ και Β΄ Υποδιευθύνσεις Άμεσης Επέμβασης παρακαλούνται για ενημέρωση του την αδιάλλειπτη παρακολούθηση του θέματος και άσκηση επιτήρησης".

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης