Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Καταγγελία σοκ από τον Ηλία Γκιώνη για συμβόλαιο θανάτου εναντίον του από ανθρώπους της νύχτας

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Καταγγελία σοκ από τον Ηλία Γκιώνη για συμβόλαιο θανάτου εναντίον του από ανθρώπους της νύχτας
«Να με προστατεύσουν ποιοι; Οι Αρχές που είναι ήδη εμπλεκόμενες, που μπορούν κάλλιστα να με καλέσουν για κατάθεση και να μου φορτώσουν ψεύτικες κατηγορίες, όπως έχει γίνει στο παρελθόν και έχω αθωωθεί περίτρανα. Άρα εγώ αποφεύγω τις Αρχές, γιατί ξέρω ότι μπορούν να με πιάσουν, να μου φορτώσουν κατηγορίες και να με βάλουν μέσα ώστε να με φιμώσουν» συμπληρώνει ο ακτιβιστής 

«"Συμβόλαιο" θανάτου» εναντίον του καταγγέλλει ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, ο άνθρωπος που, μεταξύ άλλων, έφερε στο «φως» την εμπλοκή γνωστών ονομάτων στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα.
«Υπάρχει "συμβόλαιο" θανάτου εναντίον μου, στον χώρο της νύχτας» είπε σήμερα ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Όπως πρόσθεσε: «Το γνωρίζουμε με τον δικηγόρο μου από την πρώτη μέρα, αλλά για να ζητήσω προστασία από τις Αρχές πρέπει να έχω στοιχεία που να αποδεικνύουν τις απειλές για να με προστατεύσουν».
«Να με προστατεύσουν ποιοι; Οι Αρχές που είναι ήδη εμπλεκόμενες, που μπορούν κάλλιστα να με καλέσουν για κατάθεση και να μου φορτώσουν ψεύτικες κατηγορίες, όπως έχει γίνει στο παρελθόν και έχω αθωωθεί περίτρανα. Άρα εγώ αποφεύγω τις Αρχές, γιατί ξέρω ότι μπορούν να με πιάσουν, να μου φορτώσουν κατηγορίες και να με βάλουν μέσα ώστε να με φιμώσουν» συμπληρώνει.
Σε άλλο σημείο, σημειώθηκε ένταση με τη δημοσιογράφο Άρια Καλύβα, με τον ακτιβιστή να την κατηγορεί για πράγματα που είχε πει για εκείνον στο παρελθόν, λέγοντάς της πως «με στοχοποιήσατε».
«Αν μου επιτρέπετε, κ. Γκιώνη, νομίζω όλοι χειροκροτήσαμε τις ενέργειές σας» του απάντησε εκείνη, με τον Ηλία Γκιώνη να τονίζει: «Σας ξαναλέω δείτε πάλι το βίντεο και τι έχετε πει για μένα και μετά θα έρθετε να μου πείτε αυτά που λέτε».
Τέλος, ο Ηλίας Γκιώνης είπε, μεταξύ άλλων, πως: «Οι Αρχές εμένα προσωπικά δεν με έχουν αναζητήσει καθόλου. Εγώ παρακάλεσα για να βρω τις Αρχές (...). Από την Αθήνα, που με ξέρουν, με έχουν συλλάβει, είμαι σεσημασμένος και έχω αθωωθεί από το 2020, δεν με έχει πάρει άνθρωπος τηλέφωνο».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης