Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Κατέθεσαν περισσότερα από 50 άτομα - Τι λέει φίλος της Γεωργίας Μπίκα

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Κατέθεσαν περισσότερα από 50 άτομα - Τι λέει φίλος της Γεωργίας Μπίκα
Έχουν ληφθεί καταθέσεις από περισσότερα από 50 άτομα έως και αυτή τη στιγμή

Συνεχίζεται η έρευνα των Αρχών αναφορικά με την υπόθεση της 24χρονης, που καταγγέλλει βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ΑΝΤ1, έχουν ληφθεί καταθέσεις από περισσότερα από 50 άτομα έως και αυτή τη στιγμή.
Πρόκειται για άτομα που συμμετείχαν στον πρωτοχρονιάτικο πάρτι, αλλά και εργαζομένους του ξενοδοχείου που φαίνεται να γνώριζαν τι συνέβαινε μέσα στη σουίτα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ίδιου μέσου, οι Αρχές έχουν σχηματίσει μία εικόνα και συνεχίζουν τη συλλογή στοιχείων για να συμπληρωθεί όλο το παζλ της υπόθεσης.
Πολύ σημαντική για την πλευρά της 24χρονης είναι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, η οποία, ωστόσο, δεν έχει διαταχθεί ακόμα και τις εισαγγελικές Αρχές.
Στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό μίλησε και ένας φίλος της νεαρής, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη δύναμη που επιδεικνύει.
«Ακόμα και εγώ που τη γνωρίζω χρόνια, έπαθα πλάκα, Δεν περίμενα να έχει τόση δύναμη γιατί η Γεωργίτσα είναι ένα κορίτσι πολύ χαμηλών τόνων. Όταν ζούσε η μαμά της, ήταν συνέχεια με τη μαμά της. Στη δουλειά με τη μαμά της, έξω με τη μαμά της. Δεν ήταν παιδί του έξω, καταλάβατε;» επεσήμανε.
Αναφέρθηκε στην εργασία που είχε το τελευταίο διάστημα η νεαρή σε ένα κατάστημα, επισημαίνοντας πως «την είχαν υπεύθυνη στο ταμείο επειδή και το παρουσιαστικό της και το χαμόγελό της, τραβάει τον κόσμο».
Όσον αφορά στους φερόμενους ως δράστες, που χαρακτήρισε «κραταιούς», σημείωσε πως πρέπει να είδαν την 24χρονης «σαν μπισκοτολούκουμο».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης