Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δολοφονία Άλκη: «Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν» – Συγκλονίζουν οι γονείς του 19χρονου με το «μήνυμα αγάπης»

Δολοφονία Άλκη: «Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν» – Συγκλονίζουν οι γονείς του 19χρονου με το «μήνυμα αγάπης»
«Μήνυμα αγάπης προς όλες τις κατευθύνσεις. Φτάνει πια. Να κλείσει ο κύκλος αίματος, ο Άλκης να είναι το τελευταίο θύμα», τονίζουν οι γονείς του Άλκη

Οι γονείς του Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, μιλούν για πρώτη φορά στην τηλεοπτική κάμερα και συγκλονίζουν με τα λόγια και το μεγαλείο ψυχής τους.
Η μητέρα και ο πατέρας του 19χρονου άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους στη Βέροια και μίλησαν στην ΕΡΤ3, στέλνοντας “μήνυμα αγάπης”, όπως λένε, και ζητώντας να δικαιωθούν για τον άδικο χαμό του γιου τους, εκφράζοντας την ευχή ο Άλκης τους να είναι το τελευταίο θύμα της οπαδικής βίας στην Ελλάδα.
“Πρέπει να θεραπευτεί το απόστημα και όχι να σπάσει για καλό όλης της ελληνικής κοινωνίας” δήλωσε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού.
“Εγώ είμαι και ΠΑΟΚ και είμαι και Άρης. Συμπαθώ όλες τις ομάδες. Θέλω αυτό το γεγονός να ενώσει την πόλη, στην οποία γεννήθηκα και αγαπώ”, πρόσθεσε.
“Και εγώ και ο σύζυγος δεν κρατάμε κακία σε κανέναν. Εγώ προσωπικά αυτή τη στιγμή δεν έχω καθόλου συναισθήματα. Εύχομαι καμία άλλη μανούλα να μην βρεθεί στη θέση μου”, αναφέρει η μητέρα του 19χρονου Άλκη.
“Αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν χωρίς αγάπη και πιθανόν να δέχτηκαν απόρριψη από την οικογένεια. Δεν είμαι υπεύθυνη εγώ γι’ αυτό…
Ο Άλκης μεγάλωσε με αγάπη”, είπε η μητέρα του Άλκη αναφερόμενη στους δράστες.
“Μήνυμα αγάπης προς όλες τις κατευθύνσεις. Φτάνει πια. Να κλείσει ο κύκλος αίματος, ο Άλκης να είναι το τελευταίο θύμα”, τονίζουν οι γονείς του Άλκη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης