Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Σεισμό» προκαλεί η διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου - Ποιους αποκλήρωσε και που αφήνει την περιουσία του

«Σεισμό» προκαλεί η διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου - Ποιους αποκλήρωσε και που αφήνει την περιουσία του
Ουσιαστικά, όμως, η περιουσία του Άκη Τσοχατζόπουλου έχει δημευθεί, δεν υπάρχουν ακίνητα ή μετρητά

Η ιδιόχειρη διαθήκη που είχε συντάξει ο Άκης Τσοχατζόπουλος στις 6 Ιουνίου 2019  έρχεται τώρα στο φως της δημοσιότητας.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος εξηγεί ότι τα γράμματά του είναι κάπως δυσανάγνωστα λόγω της μυοπάθειας που είχε στα άνω άκρα και γι’ αυτό ηχογραφούσε παράλληλα τη βούλησή του για τον διαμοιρασμό της περιουσίας του μετά το θάνατό του.

Σύμφωνα με το ηχητικό ντοκουμέντο, το οποίο έπαιξε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και με όσα γράφει στη διαθήκη του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος ορίζει ως κληρονόμους τον μικρότερο γιο του και τη γυναίκα του ενώ αποκληρώνει τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, την Αρετή και τον Αλέξανδρο.
Το ποσοστό της περιουσίας που αναλογεί στους κληρονόμους του, σύμφωνα με τη διαθήκη είναι 70% στον γιο του Άκη και 30% στη σύζυγό του, Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

Ουσιαστικά, όμως, η περιουσία του Άκη Τσοχατζόπουλου έχει δημευθεί, δεν υπάρχουν ακίνητα ή μετρητά.
Η μόνη περιουσία που έχει είναι το ιστορικό απόρρητο αρχείο του, το οποίο περνά στα χέρια του δεκαπεντάχρονου γιου του.

Τι κρύβουν οι θυρίδες;

Αποκαλύψεις φαίνεται ότι «κρύβουν» οι τρεις διαθήκες που άφησε πίσω του ο Ακης Τσοχατζόπουλος, στις οποίες, μεταξύ άλλων, γίνεται λόγος για κωδικούς θυρίδων σε τράπεζες της Ελβετίας.
Ως δικαιούχοι σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίζονται άλλα ονόματα και όχι ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ ή η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, ενώ το περιεχόμενό τους δεν αποκλείεται να αποτελέσει έκπληξη για πολλούς.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν πηγές στην εφημερίδα Realnews, οι εν λόγω θυρίδες προφανώς εμπεριέχουν χρήματα και περιουσιακά στοιχεία, για τα οποία ενδεχομένως να έχει καταδικαστεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αλλά δεν βρέθηκαν ποτέ από το ελληνικό Δημόσιο.

a-18.jpeg
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης