Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Η πρώτη ανάρτηση της 24χρονης Γεωργίας και το μήνυμα για τον «δεύτερο βιασμό της αμφισβήτησης»

Θεσσαλονίκη: Η πρώτη ανάρτηση της 24χρονης Γεωργίας και το μήνυμα για τον «δεύτερο βιασμό της αμφισβήτησης»
Στο μήνυμά της, η 24χρονη Γεωργία εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλους όσους της έδειξαν αγάπη, άνοιξαν την “αγκαλιά τους” και την στήριξαν αυτές τις δύσκολες ημέρες

Την πρώτη ανάρτησή της στο Instagram έκανε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, μετά την καταγγελία για τον ομαδικό βιασμό της σε πάρτι που έγινε σε σουίτα ξενοδοχείου, στη Θεσσαλονίκη, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Στο μήνυμά της, η 24χρονη Γεωργία εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλους όσους της έδειξαν αγάπη, άνοιξαν την “αγκαλιά τους” και την στήριξαν αυτές τις δύσκολες ημέρες. Η Γεωργία υπογραμμίζει ότι είναι μία γυναίκα, “η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπειά της” και στέλνει μήνυμα για τον “δεύτερο βιασμό” της, αυτόν της αμφισβήτησης, όπως λέει, που είναι “εξίσου οδυνηρός”. “Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μια διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά”, τονίζει η Γεωργία.

Η πρώτη ανάρτηση της 24χρονης Γεωργίας

Αναλυτικά, η Γεωργία Μπίκα έγραψε τα εξής:

“Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και “αγκαλιάς” από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπειά της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μια διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια.

Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω, δικαίωση ψυχής και ηρεμία! Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται… Ευχαριστώ που με αγκαλιάσετε”.

  

“Βρέθηκε σημαντική ποσότητα αλκοόλ” λέει ο τεχνικός σύμβουλος

Νωρίτερα σήμερα, ήρθαν στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση. Ο τεχνικός σύμβουλος, Δημήτρης Γαλεντέρης, αποκαλύπτει ανατρεπτικά στοιχεία που ενδεχομένως επηρεάσουν την εξέλιξη της υπόθεσης με τον φερόμενο βιασμό της 24χρονης. Σε δήλωσή του στο ThessToday.gr επισημαίνει ότι «δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ όπως βιάστηκαν πολλοί να περιγράψουν. Τα ποσοστά κατανάλωσης αιθανόλης ήταν σημαντικά».

Αν και οι πρώτες διαρροές έκαναν λόγο για «καθαρές τοξικολογικές εξετάσεις», ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα, αφού, πλέον, κάνει λόγο για εντοπισμό σημαντικής ποσότητας αλκοόλ και όχι «ελάχιστης όπως κάποιοι έσπευσαν να παρουσιάσουν».

Ο τεχνικός σύμβουλος εξηγεί ότι ύστερα από προσεκτική ανάγνωση του τελικού πορίσματος των τοξικολογικών εξετάσεων διαπίστωσε ότι: «Δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ ή η ελάχιστη όπως βιάστηκαν να δηλώσουν από την πλευρά των φερόμενων ως κατηγορουμένων. Ήταν εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα. Τα ποσοστά αιθανόλης σύμφωνα με τις τοξικολογικές προκύπτουν σημαντικά, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν απώλειες στη συνείδηση».

Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της 24χρονης μετά τη διαπίστωση για την κατανάλωση αλκοόλ, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο δεν ήταν αμελητέα, αναμένεται να ενσωματώσει το παραπάνω στοιχείο στην τεχνική έκθεση που θα συνταχθεί και θα παραδοθεί στην ανακρίτρια την επόμενη εβδομάδα.

«Η ανακρίτρια μετά θα αποφασίσει τι θα κάνει, εμείς προσπαθούμε με τις παρατηρήσεις μας να βοηθήσουμε για να έχει καλύτερη εικόνα και κρίση», δήλωσε ο κ. Γαλεντέρης, με τον ίδιο να συμπληρώνει ότι «το στοιχείο για τα ποσοστά αλκοόλ θα το καταθέσω στην ανακρίτρια μαζί με τον τελικό φάκελο, την επόμενη εβδομάδα».

www.bakingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης