Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σε 5ετή φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για τα ροζ βίντεο

Σε 5ετή φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για τα ροζ βίντεο
Υπενθυμίζεται ότι ο παρουσιαστής κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων»
Σχετικά Άρθρα
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή και πρόστιμο 10.000 ευρώ για την ανάρτηση των βίντεο με προσωπικές στιγμές, χωρίς τη συναίνεση της συντρόφου του.

Σήμερα 9/2/2022 ο παρουσιαστής δικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την πρώτη υπόθεση ανάρτησης ροζ- βίντεο.
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από τους δύο πληρεξούσιους δικηγόρους του, σε αντίθεση με την παθούσα, η οποία θα κατέθετε για την τραυματική της εμπειρία.
Υπενθυμίζεται ότι ο παρουσιαστής κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων».

Tι ζήτησε η πλευρά της κοπέλας

Στην αρχή της δίκης η δικηγόρος της 30χρονης ζήτησε να γίνει κεκλεισμένων των θυρών και έγινε δεκτό και από την άλλη από την άλλη πλευρά.

Επίσης, ζήτησε να παραπεμφθεί ο παρουσιαστής για κακουργηματική μορφή παραβίασης των προσωπικών δεδομένων – παραθέτοντας ως στοιχείο την ηθική βλάβη που υπέστη η 30χρονη

Ωστόσο η εισαγγελέας πρότεινε να ξεκινήσει η δίκη στο πλημμελειοδικείο κι, αν στα πραγματικά γεγονότα εξακριβωθεί κακούργημα, τότε να παραπεμφθεί για κακούργημα.

Η πρόταση έγινε δεκτή από την έδρα.

Η… συγγνώμη του Παναγιωτόπουλου

Όπως είπε η δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, «ζητά συγγνώμη σε κάθε περίπτωση για ό,τι προκάλεσε στην παθούσα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης