Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δολοφονία Άλκη: Προσωρινά κρατούμενοι άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι – Στις 14/2 ολοκληρώνεται η διαδικασία των απολογιών

Δολοφονία Άλκη: Προσωρινά κρατούμενοι άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι – Στις 14/2 ολοκληρώνεται η διαδικασία των απολογιών

Η διαδικασία των απολογιών θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 14/2 με τον 20χρονο

Σχετικά Άρθρα

Στη φυλακή οδηγούνται ακόμη τέσσερις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.
Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, μετά τις απολογίες τους ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, όπως έχει συμβεί και με τους έξι συγκατηγορουμένους τους. Οι πολύωρες απολογίες τους ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ της Παρασκευής 11/2, με την ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως ως προς την προφυλάκισή τους.
Και οι τέσσερις κλήθηκαν να αποκαλύψουν την ταυτότητα και τον ρόλο του οδηγού του τρίτου οχήματος, όμως, όπως και οι προηγούμενοι που απολογήθηκαν, φαίνεται πως δεν έδωσαν αξιόπιστες απαντήσεις ή δήλωσαν άγνοια.
Πάντως, η διαδικασία των απολογιών θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 14/2 με τον 20χρονο (τον 11ο κατηγορούμενο), ο οποίος αρχικά είχε διαφύγει στην Αλβανία και τελικά παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές.

Ο 25χρονος ομολόγησε πως κρατούσε μαχαίρι

Κατά την απολογία του ο 25χρονος, επιβάτης του τρίτου αυτοκινήτου, ομολόγησε ότι κρατούσε μαχαίρι, τύπου «καραμπίτ», ενώ παραδέχθηκε ότι το χρησιμοποίησε καταφέροντας «δύο τσιμπιές», όπως είπε, αλλά σε άτομο που δεν ήταν ο Άλκης.
Σημειώνεται ότι το μαχαίρι αυτό φέρεται να εντοπίστηκε από την αστυνομία, ενώ τον 25χρονο είχε κατονομάσει συγκατηγορούμενός του ως το πρόσωπο που μαχαίρωσε τον 19χρονο Άλκη, υποδεικνύοντας μάλιστα και το σημείο που πέταξε το μαχαίρι σε ερημική περιοχή.
Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους τρεις κατηγορούμενους, όλοι αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου. Ειδικότερα, ο 22χρονος οδηγός του δευτέρου αυτοκινήτου φέρεται να απολογήθηκε ότι πλησίασε στο σημείο του εγκλήματος όταν το επεισόδιο είχε λήξει και επέστρεφαν οι συγκατηγορούμενοί του, χωρίς να κρατάει τίποτα στα χέρια του, ούτε να χτύπησε κάποιον.
Ο 23χρονος επιβάτης του ίδιου αυτοκινήτου φαίνεται να υποστήριξε ότι βγήκε από το όχημα χωρίς να απομακρυνθεί απ' αυτό, ενώ ακόμη ένας 21χρονος επιβάτης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου ισχυρίστηκε ότι δεν είδε τίποτα από το επεισόδιο και δεν κατέβηκε καν στο δρόμο.

www.bankingnews.;gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης