Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στις φλόγες χιλιάδες οχήματα του Ομίλου Volkswagen στον Ατλαντικό

Στις φλόγες χιλιάδες οχήματα του Ομίλου Volkswagen στον Ατλαντικό
Η φωτιά είναι ενεργή αλλά υπό έλεγχο
Στις φλόγες παραδόθηκε πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που μετέφερε οχήματα του Ομίλου Volkswagen από τη Γερμανία στις Ηνωμένες Πολιτείες, κοντά στις ακτές των νησιών των Αζορών της Πορτογαλίας το απόγευμα της Τετάρτης, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Audi την Παρασκευή.
Τα 22 μέλη του πληρώματος που επέβαιναν στο πλοίο απομακρύνθηκαν την Τετάρτη χωρίς να τραυματιστεί κανείς, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ναυτικό της Πορτογαλίας.
Μια φωτογραφία που κοινοποίησε η πορτογαλική ναυτιλιακή αρχή στον ιστότοπό της την Τετάρτη έδειξε σύννεφα καπνού να βγαίνουν από το πλοίο, σύμφωνα με το Reuters.
Το πλοίο, Felicity Ace, ταξίδευε από το Emden της Γερμανίας -όπου η Volkswagen έχει εργοστάσιο- με προορισμό το Davisville, στην πολιτεία Rhode Island των ΗΠΑ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Marine Traffic.
Η φωτιά είναι ενεργή αλλά υπό έλεγχο, δήλωσε ο καπετάνιος του λιμανιού Χόρτα στο νησί Φάιαλ στις Αζόρε,  στο πορτογαλικό πρακτορείο ειδήσεων Lusa.
Εσωτερικό email από τη Volkswagen ΗΠΑ ανέφερε ότι στο πλοίο επέβαιναν 3.965 οχήματα των εμπορικών σημάτων VW, Porsche, Audi και Lamborghini, ανέφερε η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.
Η Audi επιβεβαίωσε ότι μερικά από τα οχήματά της επέβαιναν, αλλά δεν ανέφερε πόσα.

VW.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης