Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπόθεση Βαλυράκη: Βασικός μάρτυρας καταγγέλλει ξυλοδαρμό και εκφοβισμό του για το τι θα πει στο δικαστήριο

Υπόθεση Βαλυράκη: Βασικός μάρτυρας καταγγέλλει ξυλοδαρμό και εκφοβισμό του για το τι θα πει στο δικαστήριο
Αφού τον τραυμάτισαν ελαφριά, τον «απείλησαν να "προσέξει καλά τι θα πει" και "πώς θα το πει" όταν τον καλέσει ο ανακριτής, που έχει στα χεριά του την υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη, διαφορετικά τον προειδοποίησαν ότι θα τον "λιώσουν"»

Βασικός μάρτυρας ο οποίος θα καταθέσει στη δίκη για την υπόθεση θανάτου του πρώην βουλευτή Σήφη Βαλυράκη καταγγέλλει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και εκφοβισμού.
Το εν λόγω άτομο, όπως μεταφέρει το eviathema.gr, κατήγγειλε στις Αρχές πως οι δράστες τον ξυλοκόπησαν και τον προειδοποίησαν να προσέξει τι θα πει στο δικαστήριο.
Ο δικηγόρος του, Δημήτρης Μπάρδης, με ανακοίνωσή του, επισημαίνει πως ο εντολέας του κατέθεσε μήνυση στις 21 Φεβρουαρίου κατά αγνώστων.
Το περιστατικό, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, έλαβε χώρα στις 8 Φεβρουάριου, όταν κουκουλοφόροι βγήκαν από ένα αυτοκίνητο και περικύκλωσαν τον άνδρα.
Αφού τον τραυμάτισαν ελαφριά, τον «απείλησαν να "προσέξει καλά τι θα πει" και "πώς θα το πει" όταν τον καλέσει ο ανακριτής, που έχει στα χεριά του την υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη, διαφορετικά τον προειδοποίησαν ότι θα τον "λιώσουν"».
Ο δικηγόρος κάνει λόγο για κλίμα «τρομοκρατίας», αλλά και συνασπισμό «σκοτεινών δυνάμεων» με στόχο να κλείσει ο φάκελος ως «ένα θαλάσσιο ατύχημα».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης