Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Παρέδωσε την έκθεση του ο τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας - Η αναφορά στο αλκοόλ

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Παρέδωσε την έκθεση του ο τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας - Η αναφορά στο αλκοόλ
Υπενθυμίζεται ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και του δείγματος DNA της Γεωργίας, που έγιναν σε εξειδικευμένο εργαστήριο στην Ελβετία και παραδόθηκαν στην ανακρίτρια στις 31 Ιανουαρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, έδειξαν ότι δεν υπήρξε χρήση ναρκωτικών ουσιών

Ανατροπή στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα.
Ο τεχνικός σύμβουλος που όρισε η πλευρά της νεαρής κοπέλας ώστε να εξετάσει το δείγμα dna και τις τοξικολογικές εξετάσεις από την αιματοληψία που έγινε στην Γεωργία, ύστερα από την καταγγελία του βιασμού της στο Α.Τ. Λευκού Πύργου στις 2 Ιανουαρίου, στην έκθεση του στην αρμόδια ανακρίτρια Θεσσαλονίκης - την οποία παρέδωσε την Τρίτη - ανέφερε πως βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ πάνω από το φυσιολογικό όριο, στο αίμα .

Σημειώνεται ότι η πλευρά του κατηγορουμένου νεαρού 27χρονου επιχειρηματία από την Αθήνα, οποίος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος ισχυρίζεται ότι η "ποσότητα αιθανόλης που ανιχνεύθηκε στο αίμα της 24χρονης ήταν ελάχιστη".
Υπενθυμίζεται ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και του δείγματος DNA της Γεωργίας, που έγιναν σε εξειδικευμένο εργαστήριο στην Ελβετία και παραδόθηκαν στην ανακρίτρια στις 31 Ιανουαρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, έδειξαν ότι δεν υπήρξε χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Επίσης, ανιχνεύθηκε αλκοόλ, αλλά όχι σε πολύ μεγάλη ποσότητα.

"Η ανακρίτρια θα δει τον φάκελο – Μπορεί να διατάξει περαιτέρω έρευνα"

Ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας, σε δηλώσεις του στο ThessToday.gr εξηγεί ότι "η ανακρίτρια θα δει τον φάκελο και μπορεί να διατάξει περαιτέρω έρευνα. Δηλαδή, ενώ στα αποτελέσματα των τοξικολογικών φαίνεται ότι έχει παρθεί γενετικό υλικό από ένα δράστη, ο τεχνικός σύμβουλος υποστηρίζει ότι έπρεπε να παρθεί και από άλλο εμπλεκόμενο άτομο, διότι ομοζυγωτικοί δίδυμοι, άρα μπορεί να έχουν ίδιο γενετικό υλικό".

Ο κ. Ζιώγας συνεχίζει και επισημαίνει ότι "πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά, οι δικαστές έχουν την κρίση τους και θα δουν την πραγματικότητα", επισημαίνοντας επίσης ότι η 24χρονη "παλεύει και προσπαθεί καθημερινά να επανέλθει στην κανονική της ζωή".

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης