Τελευταία Νέα
Κοινωνία

H αποτίμηση του bankingnews έφθασε τα 4,5 εκατ ευρώ αλλά δεν πωλείται…

tags :
H αποτίμηση του bankingnews έφθασε τα 4,5 εκατ ευρώ αλλά δεν πωλείται…
Μια από τις προσφορές που υποβλήθηκαν αποτίμησαν το bankingnews 4,5 εκατ ευρώ - Ωστόσο το bankingnews δεν πωλείται.

Το τελευταίο διάστημα το bankingnews δέχεται οικονομικές προτάσεις, μάλιστα δύο εξ αυτών αφορούσαν την εξαγορά του 100% των μετοχών.
Μια από τις προσφορές που υποβλήθηκαν αποτίμησαν το bankingnews 4,5 εκατ ευρώ.
Ωστόσο το bankingnews δεν πωλείται.
Ο Πέτρος Λεωτσάκος βασικός μέτοχος του bankingnews ΑΕ δεν πουλάει, αντιθέτως σχεδιάζει περαιτέρω βήματα για την εξέλιξη των site ενημέρωσης που έχουμε δημιουργήσει.
Έχοντας εδραιωθεί στην οικονομική ενημέρωση το bankingnews είναι από τα πιο παρεμβατικά και πιο κερδοφόρα μέσα ενημέρωσης στο internet.
Με μηδενικές υποχρεώσεις, μηδενικές οφειλές σε ΙΚΑ και εφορία, χωρίς να οφείλει ούτε 1 ευρώ στην κυριολεξία πουθενά το bankingnews είναι πρότυπο χρηστής οικονομικής διαχείρισης.
Με μεγάλο ταμείο, απόλυτη συνέπεια στις πληρωμές των 45 δημοσιογράφων τα τελευταία 12 χρόνια... το bankingnews είναι αγοραστής… σχεδιάζουμε νέες εξαγορές τις οποίες λίαν συντόμως θα αποκαλύψουμε.
Μαζί με το Worldenergynews.gr που δραστηριοποιείται στο κλάδο της ενέργειας και το BNSports στον αθλητικό χώρο έχουμε δημιουργήσει ένα σχήμα μέσων ενημέρωσης, διάφανων, πεντακάθαρων, χωρίς ίχνος οικονομικών βαρών.
Το bankingnews από τα πιο παρεμβατικά και κερδοφόρα μέσα ενημέρωσης προετοιμάζεται για ακόμη μεγαλύτερη αύξηση μεγεθών, παρέμβασης στην οικονομία και σε ζωτικούς οικονομικούς κλάδους.
Προσεχώς εξελίξεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης