Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καιρός: Μπόρες χιονιού και στην Αττική - Η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες

Καιρός: Μπόρες χιονιού και στην Αττική - Η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες
Την Κυριακή (20/3) όμως, τα φαινόμενα αναμένεται να επηρεάσουν κυρίως την Εύβοια, την Βοιωτία και την Αττική, με μπόρες χιονιού να αναμένονται και σε περιοχές του Λεκανοπεδίου

Ο καιρός χαλάει και θα θυμίζει χειμώνα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, καθώς αναμένονται χιονοπτώσεις και βροχές, με τα φαινόμενα να σημειώνεται και στην Αττική.
Σύμφωνα με όσα είπε στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3, ο καιρός αλλάζει από την Παρασκευή (18/3) με τα φαινόμενα να είναι έντονα στα ορεινά της Μακεδονίας και Κεντρικής Στερεάς. Παράλληλα, από το Σάββατο (19/3) θα εμφανιστεί ένας «χειμωνιάτικος τύπου άστατος καιρός», που θα δημιουργηθεί εξαιτίας μιας ψυχρής «μπάλας» αέρα που θα περάσει από την χώρα.
Την Κυριακή (20/3) όμως, τα φαινόμενα αναμένεται να επηρεάσουν κυρίως την Εύβοια, την Βοιωτία και την Αττική, με μπόρες χιονιού να αναμένονται και σε περιοχές του Λεκανοπεδίου. Μάλιστα, τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και τη Δευτέρα (21/3) και ενδέχεται να ενισχυθούν με βροχοπτώσεις, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου:

Ο καιρός την Παρασκευή 18/3

Το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών αναφέρει για την Παρασκευή 18 Μαρτίου, ότι αναμένονται βροχοπτώσεις ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά.
Επίσης, τα φαινόμενα που θα εντοπίζονται κυρίως στα βόρεια, ανατολικά, νοτιοανατολικά ηπειρωτικά και στην Κρήτη από το απόγευμα θα περιοριστούν στα ορεινά ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -2 έως 6 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία, στη Θράκη, στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά και στην Ανατολική Πελοπόννησο από -2 έως 10, στην Ήπειρο από 2 έως 15, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο από 5 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 14, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 2 έως 10, στις Κυκλάδες από 5 έως 11, στα Δωδεκάνησα από 7 έως 13 και στην Κρήτη από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Σημειώνεται ότι η ελάχιστη αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης