Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Άγριος καβγάς μεταξύ Αυλωνίτου και του Eλληνο - ουκρανού δημοσιογράφου Ονισένκο για τον μαχητή του τάγματος Azov

Άγριος καβγάς μεταξύ Αυλωνίτου και του Eλληνο - ουκρανού δημοσιογράφου Ονισένκο για τον μαχητή του τάγματος Azov
Η κυρία Αυλωνίτου απάντησε στον δημοσιογράφο: «Τι να σου πω κι εσένα καϋμένε! Μάθε τι είναι το τάγμα Azov, μάθε ότι ο ιδρυτής του δήλωσε ότι ο εθνικός σκοπός της Ουκρανίας ήταν «να οδηγήσει τις λευκές φυλές του κόσμου σε μια τελική σταυροφορία εναντίον των κατώτερων φυλών"

«Σήμερα η ελληνική βουλή μαγαρίστηκε», έγραψε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, αναφερόμενη στον μαχητή του τάγματος Azov που μίλησε στο πλαίσιο της εμφάνισης Ζελένσκι.Η ανάρτησή της προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Ελληνο-ουκρανού δημοσιογράφου και ανταποκριτή στην Ουκρανία Κώστα Ονισένκο.
«Από πού προκύπτει ότι είναι νεοναζί;» τη ρώτησε ο δημοσιογράφος και ακολούθησε έντονος καυγάς στο Twitter.
«Σήμερα η Ελληνική Βουλή μαγαρίστηκε, όταν μαζί με τον Ζελένσκι απευθύνθηκε στους Έλληνες βουλευτές νεοναζί μαχητής του τάγματος Azov. Όλοι αυτοί που μεθόδευσαν αυτή την παρουσία ξευτέλισαν τον Ελληνικό λαό, που έχει χύσει ποτάμια αίματος πολεμώντας τους φασίστες παντού. Ντροπή τους!» έγραψε χαρακτηριστικά.
Κάτω από την ανάρτησή της έπεσαν βροχή τα σχόλια και πολλοί την επέκριναν για τη στάση της. Ο δημοσιογράφος Κώστας Ονισένκο μάλιστα τη ρώτησε «και από που προκύπτει ότι είναι νεοναζί; καταλαβαίνετε ότι αυτό που γράφετε είναι μηνύσιμο».
Η κυρία Αυλωνίτου του απάντησε: «Τι να σου πω κι εσένα καϋμένε! Μάθε τι είναι το τάγμα Azov, μάθε ότι ο ιδρυτής του δήλωσε ότι ο εθνικός σκοπός της Ουκρανίας ήταν «να οδηγήσει τις λευκές φυλές του κόσμου σε μια τελική σταυροφορία εναντίον των κατώτερων φυλών".
Μάλλον θεωρείς και σύ τον εαυτό σου στη ανώτερη φυλή».
Για να απαντήσει ο δημοσιογράφος: «το τάγμα Azov είναι κομμάτι του ουκρανικού στρατού και σε αυτό υπηρετούν διάφοροι άνθρωποι, με διαφορετικές απόψεις και από διαφορετικές φυλές. Εσείς που ξέρετε τι είναι ο συγκεκριμένος;».
Στη συνέχεια του διαλόγου, ο Κώστας Ονισένκο υποστήριξε ότι «το Azov είναι κομμάτι του ουκρανικού στρατού στο οποίο υπηρετούν με συμβόλαιο κυρίως όσοι κατάγονται από το Ντονμπάς. Δεν έχουν καμία ειδική "εκπαίδευση" και "παρελάσεις" τουλάχιστον από το 2016».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης