Κοινωνία

Πόρτο Χέλι: Πουλήθηκε η χρυσή βίλα του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου με τα 12 δωμάτια σε Βούλγαρο μεγιστάνα

Πόρτο Χέλι: Πουλήθηκε η χρυσή βίλα του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου με τα 12 δωμάτια σε Βούλγαρο μεγιστάνα
Στο Πόρτο Χέλι, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει και άλλους «γαλαζοαίματους» της Ευρώπης, όπως τη βασιλική οικογένεια της Δανίας, αλλά και μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου τζετ σετ

Τον νέο της ιδιοκτήτη φαίνετα πως βρήκε επιτέλους η «χρυσή» βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Secret, η κατοικία πουλήθηκε σε Βούλγαρο επιχειρηματία και η οικογένεια βρίσκεται ήδη σε φάση μετακόμισης.
Ο τέως βασιλιάς και η σύζυγός του, Αννα-Μαρία, μετακομίζουν στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι.
Στο Πόρτο Χέλι, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει και άλλους «γαλαζοαίματους» της Ευρώπης, όπως τη βασιλική οικογένεια της Δανίας, αλλά και μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου τζετ σετ.
f4cd824318c14b1eaead3680de61f615.webp

ed772ad245f44dd4b8ed07ae9125493f_1.webp

Η αναζήτηση αγοραστή

Νωρίτερα, δημοσιεύματα ήθελαν τον τέως να έχει βγάλει προς πώληση την έπαυλή του στο Πόρτο Χέλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούσαν αγοραστής για το ακίνητο που βρίσκεται στην χαρακτηριζόμενη ως προνομιούχα θέση του Αγίου Αιμιλιανού.
Το ακίνητο αγοράστηκε τον Νοέμβριο του 2014 έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ με την τότε αντικειμενική του αξία να είχε προσδιοριστεί στα 1,52 εκατομμύρια ενώ το τίμημα ήταν 5 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες στην παρούσα φάση φέρεται να αναζητούσαν τίμημα ύψους 10 εκατομμυρίων και είχε αναθέσει την πώληση σε εξειδικευμένους συμβούλους περιουσίας που διαχειρίζονται ιδιοκτησίες ανάλογης αξίας.
Όσο για τις τιμές στην περιοχή, στο site του Sotheby’s International Realty, στην κατηγορία των πολυτελών κατοικιών στην Πελοπόννησο ήταν αναρτημένες περισσότερες από πέντε αγγελίες πώλησης κατοικιών στο Πόρτο Χέλι με τιμήματα που ξεκινούσαν από 3 και φτάνουν έως και τα 7,8 εκατομμύρια.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης