Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 15χρονης Φωτεινής - Το κύκλωμα που οδηγεί στην πορνεία νεαρές - Κίνδυνος για τη ζωή της

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 15χρονης Φωτεινής - Το κύκλωμα που οδηγεί στην πορνεία νεαρές - Κίνδυνος για τη ζωή της
Υπάρχει φόβος ότι η κοπέλα έχει πέσει θύμα κυκλώματος Ρομά που καταφέρνει "πουλώντας" σε κορίτσια έρωτα και οικονομικές απολαβές να τα παραπλανά και να τα οδηγεί στα σκοτεινά μονοπάτια του trafficking και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης

Αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς Ρομά στην Αττική βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό της 15χρονης Φωτεινής Γιαννοπούλου που εξαφανίστηκε από το Περιστέρι.
Υπάρχει φόβος ότι η κοπέλα έχει πέσει θύμα κυκλώματος Ρομά που καταφέρνει "πουλώντας" σε κορίτσια έρωτα και οικονομικές απολαβές να τα παραπλανά και να τα οδηγεί στα σκοτεινά μονοπάτια του trafficking και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης.
Το κορίτσι εξαφανίστηκε τη Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου από το Περιστέρι, ακολουθώντας δύο γυναίκες Ρομά που την περίμεναν και μαζί κατευθύνθηκαν στο Μετρό της περιοχής. Φεύγοντας μαζί τους η Φωτεινή αποχαιρέτησε τις φίλες της λέγοντας ότι θα λείψει για το Πάσχα.
Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Φωτεινής, στις 20.04.2022 και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

 

Η Φωτεινή έλεγε ότι ανήκει στη φυλή των Ρομά

Μιλώντας στο Open ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος ζήτησε την άμεση κινητοποίηση όλων, ώστε η 15χρονη να εντοπιστεί το συντομότερο δυνατό καθώς βρίσκεται εγκλωβισμένη σε μια επικίνδυνη κατάσταση. Εξέφρασε την ανησυχία του ότι το κορίτσι έχει πέσει στα νύχια ενός κυκλώματος που είναι γνωστό στο εξωτερικό ως lover boys.
 Τα μέλη του πλησιάζουν ανήλικα κορίτσια μέσω των social media, καταφέρνουν να ασκήσουν μεγάλη επιρροή επάνω τους "πουλώντας" έρωτα και με κάθε τρόπο και να τις απομακρύνουν από τις οικογένειές τους.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για κύκλωμα Ρομά.
Μάλιστα, το κορίτσι είχε τόσο επηρεαστεί που τον τελευταίο καιρό έλεγε ότι και η ίδια ανήκει στην φυλή των Ρομά ενώ τα μέλη του κυκλώματος την είχαν πείσει να διαβάλλει τους γονείς της, οι οποίοι είναι τρομοκρατημένοι.
Ο κ. Γιαννόπουλος είπε ότι αυτού του είδους τα κυκλώματα μετατρέπουν τα κορίτσια σε πιόνια τους. "Όταν καταλάβουν, όταν βρεθούν μέσα στο κύκλωμα και μέσα στην παγίδα μετά δεν μπορούν να βγουν", είπε ο κ. Γιαννόπουλος.
"Είναι με κάποιους οι οποίοι είναι επικίνδυνοι γενικότερα. Ξέρουμε ότι αυτά τα κυκλώματα χρησιμοποιούν νέους για διάφορους λόγους. Να πούμε σε αυτούς τους κυρίους ότι θα τη βρούμε, γιατί έχουν δημιουργήσει προβλήματα και σε άλλα παιδιά" είπε και πρόσθεσε ότι "την πήραν δύο κυρίες και υποτίθεται ότι έχει γνωρίσει κάποιον. Δεν πήγε με το ζόρι. Έφυγε με τη θέλησή της. Της έδωσαν διάφορες υποσχέσεις όπως αγάπη και ό,τι άλλο θέλει ένα παιδί".
Ανέφερε ότι η οικογένειά της δεν γνώριζε που έχει μπλέξει και πως το τελευταίο διάστημα είχαν προκληθεί τεράστια προβλήματα στην οικογένεια και το σχολείο της. Ο κ. Γιαννόπουλος, αποκάλυψε ότι υπήρχε μια κοπέλα στο Χαμόγελο του Παιδιού, που από την εφηβική της ηλικία "είχε μπλέξει με κάτι τέτοιους τύπους που γνώρισε στα social media". "Κάποια στιγμή ενηλικιώθηκε… Αυτή τη στιγμή δυστυχώς είναι κατεστραμμένη, εκπορνεύεται. Χάσαμε ένα παιδί", ανέφερε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης