Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ελληνικό: «Τρύπωσαν» σε οικοδομή και έκλεψαν 100 κιλά χαλκού

Ελληνικό: «Τρύπωσαν» σε οικοδομή και έκλεψαν 100 κιλά χαλκού
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Δύο άνδρες, ηλικίας 31 και 33 ετών, συνελήφθησαν, τα ξημερώματα, στο Ελληνικό, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, κατηγορούμενοι για κλοπή 100 κιλών χαλκού
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι δύο κατηγορούμενοι νωρίτερα μπήκαν σε ανεγειρόμενη οικοδομή και αφαίρεσαν καλώδια χαλκού. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που περιπολούσαν στην περιοχή, τους εντόπισαν με τον κλεμμένο χαλκό, ενώ αμέσως μετά τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ελληνικού – Αργυρούπολης, όπου και συνελήφθησαν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 στο Ελληνικό, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.), δύο (2) ημεδαποί 31 και 33 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία.
Οι ανωτέρω κατηγορούμενοι λίγο νωρίτερα, είχαν εισέλθει σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή στο Ελληνικό και αφαίρεσαν καλώδια χαλκού συνολικού βάρους 100 κιλών.
Περιπολούντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους εντόπισαν στο σημείο να έχουν στην κατοχή τους την ανωτέρω αφαιρεθείσα ποσότητα χαλκού και αφού τους ακινητοποίησαν, τους οδήγησαν στο Τ.Α. Ελληνικού-Αργυρούπολης, όπου και συνελήφθησαν.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

www.bankignnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης