Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σε παράλληλο σύμπαν η Μύκονος: Τουρίστριες πλήρωσαν... 1538 ευρώ για την αστακομακαρονάδα τους

Σε παράλληλο σύμπαν η Μύκονος: Τουρίστριες πλήρωσαν... 1538 ευρώ για την αστακομακαρονάδα τους
Η καταγγελία στην αστυνομία 

Σε απίστευτες καταγγελίες προέβησαν Αμερικανίδες τουρίστριες που επισκέφθηκαν στις αρχές Μαΐου την Μύκονο, για το εστιατόριο που έγινε γνωστό επειδή χρεώνει πανάκριβα τα καβουροπόδαρα.
Οι ίδιες επώνυμα υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν απειλές από τους υπευθύνους του εστιατορίου όταν διαμαρτυρήθηκαν για τον λογαριασμό των 1538 ευρώ (ή 1640 δολαρίων) που τους ζητήθηκε να πληρώσουν για δύο κυρίως πιάτα, μία σαλάτα και κουβέρ.
Η 43χρονη δηλώνει στη βρετανική "Daily Mail" ότι η ίδια και η παρέα της δεν είχαν άλλη επιλογή από το να πληρώσουν τον "εξωφρενικό", όπως λένε, λογαριασμό που αφορούσε μία μερίδα τηγανητά καλαμαράκια, μία αστακομακαρονάδα, μία σαλάτα και ψωμί.
26bf6db08968407b8d40b40ffd772ad3.webp

«Ήταν όλοι ντυμένοι στα μαύρα, σαν γκάνγκστερ»

 Ήταν το πρώτο τους βράδυ στο νησί και όπως λένε, κατέστρεψε τις διακοπές τους καθώς δεν τόλμησαν να μην πληρώσουν με την εκφοβιστική συμπεριφορά που τους επιφυλάχθηκε.
"Σχεδόν κάθε άνδρας που βρισκόταν στο εστιατόριο ήρθε κοντά μας και μας περικύκλωσε. Ήταν τουλάχιστον πέντε άτομα. Ήταν μια πολύ τρομακτική κατάσταση. Και πρέπει να προσθέσω, ότι ήταν όλοι τους ντυμένοι στα μαύρα, λες και ήταν γκάνγκστερ", λέει η Λάμφερ στην περιγραφή της αναφερόμενη ονομαστικά και στον ιδιοκτήτη της μυκονιάτικης επιχείρησης εστίασης Δημήτρη Καλαμαρά.
Η Λάμφερ, η οποία εργάζεται ως marketing manager, διατυπώνει τις καταγγελίες της όπως και άλλοι πελάτες.
"Χρησιμοποιούν τακτικές παραπλάνησης και γίνονται πολύ πιεστικοί. Στην παραλία μας πλησίασε ένας πολύ πιεστικός σερβιτόρος που μας έδειξε τον κατάλογο μόνο στιγμιαία αφού είχε βεβαιωθεί ότι ήμασταν ήδη μέσα".
«Ξέρετε, περηφανεύονται για τα εκλεκτά υλικά που λένε ότι χρησιμοποιούν αλλά ο αστακός τους ήταν απαράδεκτος. Όλα τα υπόλοιπα ήταν εντάξει, αλλά ο αστακός ήταν ίσως ο χειρότερος που έχουμε φάει. Ειλικρινά, δεν τρωγόταν», λέει η καταγγέλουσα.

Η καταγγελία στην αστυνομία 

Η πρώτη καταγγέλουσα που είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας με τα καβουροπόδαρα, έχει προβεί σε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου και όπως έχει αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Daily Mail, η υπόθεση βρίσκεται για την ώρα σε προκαταρκτικό στάδιο. Σημειώνει όπως ότι το ταξιδιωτικό γραφείο μέσω του οποίου είχε κλείσει τις διακοπές της, ο δικηγόρος της αλλά και ντόπιοι που την υποστηρίζουν "κάνουν τα πάντα για να κλείσει αυτή η επιχείρηση".

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης