Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Πώς έφυγε από τη χώρα – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Πώς έφυγε από τη χώρα – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Ο 6χρονος που απήχθη από την περιοχή της Κηφισιάς, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Αεροπορικώς εκτός Ελλάδας –και πιθανότατα στην Νορβηγία– έφυγε ,συνοδευόμενος από δύο αλλοδαπούς άνδρες, ο 6χρονος που απήχθη από την περιοχή της Κηφισιάς, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Βραδινές ώρες της Κυριακής 22 Μαΐου 2022, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς ημεδαπή και κατήγγειλε ότι, όπως ενημερώθηκε τηλεφωνικά από συγγενικό της πρόσωπο, λίγο νωρίτερα άγνωστος άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μετέβη στην οικία τους, άρπαξε τον ανήλικο γιό της, τον επιβίβασε σε όχημα που ήταν σταθμευμένο εξωτερικά αυτής και αποχώρησαν.
Το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, που επιλήφθηκε προανακριτικά της υπόθεσης, πραγματοποίησε άμεσα τις προβλεπόμενες ενέργειες και στο πλαίσιο εκτέλεσης εντολής της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθηνών, προέβη στην ενεργοποίηση του κοινωνικού συναγερμού « Amber Alert Hellas », προς αναζήτηση του αγνοούμενου ανηλίκου.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ανωτέρω ανήλικος φέρεται πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 25 Μαΐου 2022, συνοδευόμενος από δύο άνδρες αλλοδαπούς, να αποχώρησε αεροπορικώς με προορισμό ευρωπαϊκή χώρα ( intra Schengen ).
Σημειώνεται ότι, από την Ελληνική Αστυνομία, αναπτύχθηκε διεθνής συνεργασία με τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές Αρχές για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, από την οποία παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.»

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement -->