Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μήνυμα του τράπερ που συνελήφθη: «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα πιστόλι, γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι» - Φυλάκιση 10 μηνών

Μήνυμα του τράπερ που συνελήφθη: «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα πιστόλι, γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι» - Φυλάκιση 10 μηνών
«Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα (πιστόλι), γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι», έλεγε ο γνωστός τράπερ στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το μεσημέρι της Τετάρτης (1/6) ξεσπώντας σε γέλια

Ο γνωστός τράπερ που συνελήφθη με όπλο και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή, ανέβασε στο instagram βίντεο μέσα από ένα αυτοκίνητο μαζί με φίλους του και έκανε σχόλια για την σύλληψή του.
«Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα (πιστόλι), γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι», έλεγε ο γνωστός τράπερ στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το μεσημέρι της Τετάρτης (1/6) ξεσπώντας σε γέλια.

Τι είπε στην απολογία του

Ο κατηγορούμενος τράπερ, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή για το αδίκημα της οπλοκατοχής, ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι το όπλο δεν ήταν δικό του αλλά ενός φίλου του που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο.
Μάλιστα, ο τράπερ ισχυρίστηκε ότι όταν διαπίστωσε την ύπαρξη του όπλου δήλωσε ότι ακυρώνει το γύρισμα του video clip που επρόκειτο να γίνει γιατί δεν συμφωνούσε.
O κατηγορούμενος, μεταξύ άλλων, συμπλήρωσε ότι παραδέχτηκε αμέσως στους αστυνομικούς πως έχει κάτι παράνομο στην κατοχή του υποστηρίζοντας πως ουδέποτε ανέφερε ότι το έχει για την ασφάλειας του.
Πρόκειται για ισχυρισμός που ήρθαν σε αντίθεση με όσα αναφέρει η αστυνομία.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης