Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δικηγόρος Μαρίας Καρρά: Δεν έχει γίνει δέσμευση της περιουσίας Τράγκα - Τα ΜΜΕ εξυπηρετούν συμφέροντα

Δικηγόρος Μαρίας Καρρά: Δεν έχει γίνει δέσμευση της περιουσίας Τράγκα - Τα ΜΜΕ εξυπηρετούν συμφέροντα
Σύμφωνα με τη δικηγόρο της χήρας του δημοσιογράφου, δεν έχει γίνει δέσμευση της περιουσίας και όταν τους κοινοποιηθεί το σχετικό πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, θα συνδράμουν στις έρευνες των αρχών
Σχετικά Άρθρα

Το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων και τραπεζικών λογαριασμών τού εκλιπόντος δημοσιογράφου και εκδότη Γιώργου Τράγκα δεσμεύτηκε με παραγγελία της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.
Μετά την ολοκλήρωση του σχετικού πορίσματος των άνω των 60 σελίδων, για τον τρόπο απόκτησης της επίμαχης περιουσίας στο εσωτερικό και το εξωτερικό και με διάταξη της Αρχής δεσμεύτηκε το σύνολο της περιουσίας και η εντολή διαβιβάστηκε στην Οικονομική Εισαγγελία για τα περαιτέρω.
Ωστόσο, στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ μίλησε η δικηγόρος της χήρας του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά, για την δέσμευση της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα.
Όπως ανέφερε η δικηγόρος Γεωργία Κούβελα, όσα γράφονται στον τύπο και αναπαράγονται σε τηλεοπτικές εκπομπές περί αμύθητης περιουσίας ύψους 100 εκατ. ευρώ του Γιώργου Τράγκα, είναι παντελώς ανυπόστατα.
Σύμφωνα με τη δικηγόρο της χήρας του δημοσιογράφου, δεν έχει γίνει δέσμευση της περιουσίας και όταν τους κοινοποιηθεί το σχετικό πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, θα συνδράμουν στις έρευνες των αρχών.
"Τα όσα γράφονται στον Τύπο και αναπαράγονται σε τηλεοπτικές εκπομπές περί αμύθητης πλήρους περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, στην οποία προσδιορίζουν το εξωπραγματικό ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ είναι παντελώς ανυπόστατα. Αυτοί που αναπαράγουν αυτές τις αναπόδεικτες πληροφορίες εξυπηρετούν κατ’ εμέ αποκλειστικά και μόνο επικοινωνιακές σκοπιμότητες.
Όταν και εφόσον μας κοινοποιηθεί το πόρισμα που αναφέρεται μάλιστα και στα δημοσιεύματα της αρμόδιας αρχής και πληροφορηθούμε το ακριβές περιεχόμενο, εξυπακούεται ότι θα συνδράμουμε σε οποιαδήποτε έρευνα των αρχών.
Δεν έχει γίνει καμία δέσμευση περιουσίας" δήλωσε μεταξύ άλλων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης