Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επίθεση με γκαζάκια τα ξημερώματα στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε - «Είμαι στοχοποιημένος επειδή λέω τη γνώμη μου»

Επίθεση με γκαζάκια τα ξημερώματα στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε - «Είμαι στοχοποιημένος επειδή λέω τη γνώμη μου»
«Πάνω από 10 χρόνια είμαι στοχοποιημένος επειδή λέω τη γνώμη μου. Δεν αγοράζεται αυτή η γνώμη» τόνισε ο δημοσιογράφος
Σχετικά Άρθρα
Επίθεση με γκαζάκια πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Τρίτης 14/6, περίπου στις 3 παρά τέταρτο, άγνωστοι στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο Άρης Πορτοσάλτε.
Οι δράστες φέρεται να τοποθέτησαν τέσσερα γκαζάκια, εκ των οποίων εξερράγησαν τα τρία.
Από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά και εκτεταμένες ζημιές στην είσοδο του κτιρίου.
«Το δυστύχημα είναι ότι έχουμε τρομοκρατία. Δυστυχώς έχουμε τρομοκρατία στην Ελλάδα.
Πάνω από 10 χρόνια είμαι στοχοποιημένος επειδή λέω τη γνώμη μου. Δεν αγοράζεται αυτή η γνώμη» τόνισε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ στην εκπομπή "Σήμερα".
Επιπλέον πρόσθεσε ότι στην ίδια πολυκατοικία μένουν ακόμη επτά οικογένειες που συμβιώνουν κι εκείνες με αυτή την ιστορία.

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στην οικία του Άρη Πορτοσάλτε

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο Άρης Πορτοσάλτε. Η βία δεν μπορεί να γίνει ανεκτή σε μια ευνομούμενη δημοκρατία όπου ο κάθε πολίτης είναι ελεύθερος να εκφράζει τις απόψεις του και να κρίνεται γι’ αυτές.
Η ελευθερογνωμία και ο πλουραλισμός στην ενημέρωση αποτελεί θεμέλιο της Δημοκρατίας.

Με ανάρτησή του στο twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αναφέρει:

"Η επίθεση με γκαζάκια στην πολυκατοικία που διαμένει ο δημοσιογράφος 'Αρης Πορτοσάλτε είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Ούτε ο ίδιος πρόκειται να καμφθεί, ούτε η ελευθερία του λόγου στην Πατρίδα μας θα πληγεί από τέτοιους τραμπουκισμούς".
Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σημειώνει:
«Η εμπρηστική επίθεση στην πολυκατοικία που διαμένει ο δημοσιογράφος 'Αρης Πορτοσάλτε, στρέφεται ευθέως κατά της ελευθερίας της έκφρασης στη χώρα μας και είναι απολύτως καταδικαστέα».
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, χαρακτηρίζει τρομοκρατική την επίθεση με γκαζάκια που πραγματοποίησαν άγνωστοι, τα ξημερώματα, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Αρη Πορτοσάλτε και προσθέτει ότοι «η Πολιτεία θα επιληφθεί, ώστε οι υπεύθυνοι να βρεθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».
Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης με ανάρτηση του στο twitter αναφέρει: "Καταδικάζουμε την επίθεση στην οικία του Αρη Πορτοσάλτε. Οι τραμπούκοι επιλέγουν να επιτεθούν εναντίον της ελεύθερης έκφρασης. Τασσόμαστε εναντίον αυτών των πράξεων εκφοβισμού. Το μίσος και η βία δεν τρομοκρατούν κανένα

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης