Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δίκη της Χρυσής Αυγής - Αναβολή ζητά η πλευρά Μιχαλολιάκου: Έχει ακουστικές και οπτικές ψευδαισθήσεις

Δίκη της Χρυσής Αυγής - Αναβολή ζητά η πλευρά Μιχαλολιάκου: Έχει ακουστικές και οπτικές ψευδαισθήσεις
Συνολικά εννέα κατηγορούμενοι, εκ των οποίων οι επτά κρατούμενοι, βρίσκονται στο εδώλιο του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων
Σχετικά Άρθρα
Αίτημα για αναβολή της δίκης της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό, υπέβαλε η πλευρά του Νίκου Μιχαλολιάκου.
«Είχε covid, το αντιμετώπισαν αργά μετά από 9 ημέρες, νοσηλεύθηκε σε ΜΕΘ και βρίσκεται πλέον σε κέντρο αποκατάστασης» ανέφερε ο δικηγόρος του, Δημητρης Παπαδέλλης, συμπληρώνοντας πως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και απώλεια συνείδησης με ακουστικές και οπτικές ψευδαισθήσεις, όπως ανάφερε και ιατρικό έγγραφο που δόθηκε στο δικαστήριο. «Είναι μια δίκη αυτή της έντασης και ο άνθρωπος δεν έχει δει καν την απόφαση. Δεν την έχει διαβάσει!» συμπλήρωσε.
Συνολικά εννέα κατηγορούμενοι, εκ των οποίων οι επτά κρατούμενοι, βρίσκονται στο εδώλιο του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Παρόντες στη δικαστική αίθουσα από την πρώην κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής είναι οι κρατούμενοι Χρήστος Παππάς και ο Ιωάννης Λαγός που ζήτησαν να μεταχθούν στο δικαστήριο και οι Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Αντώνης Γρέγος που είναι ελεύθεροι με αναστολή. Μαζί τους στο εδώλιο είναι άλλοι πέντε κρατούμενοι.
Στο δικαστήριο βρίσκεται η Μάγδα Φύσσα, η βουλευτής Λιάνα Κανέλη, ο καθηγητής Συνταγματικού δικαίου Νίκος Αλιβιζάτος ενώ έξω από το Εφετείο πλήθος κόσμου είναι συγκεντρωμένο ενόψει της νέας δίκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης