Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στο αρχείο μπαίνει η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ για τις VIP ΜΕΘ

Στο αρχείο μπαίνει η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ για τις VIP ΜΕΘ
Όπως είχε σημειώσει ο κ. Πλεύρης, οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ «συνιστούν άκρως προκλητική, αντικοινωνική και ποινικώς κολάσιμη συμπεριφορά με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία»

Σε αρχειοθέτηση δείχνει να μπαίνει η καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ,Μ. Γιαννάκου ο οποίος είχε κάνει λόγο για VIP ΜΕΘ τον Δεκέμβριο του 2021 και στη συνέχεια κατάθεσε σχετική μηνυτήρια αναφορά στο Ανώτατο Δικαστήριο.
Όπως αναφέρεται η δικογραφία που είχε σχηματιστεί σχετικά με τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ το Δεκέμβριο του 2021 για την ύπαρξη VIP ΜΕΘ μετά τις δημόσιες καταγγελίες που είχε κάνει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος για δεκάδες κλίνες ΜΕΘ που παρέμεναν κλειστές και προορίζονταν για «VIP» ασθενείς πρόκειται να μπει στο αρχείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr η δικογραφία βρίσκεται στη διαδικασία ώτσε να λάβει έγκριση αρχειοθέτησης.
Οι καταγγελίες Γιαννάκου είχαν προκαλέσει την έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, ο οποίος με τη σειρά του κατέθεσε αναφορά στον Άρειο Πάγο για fake news σχετικά με τη δημόσια υγεία.
Όπως είχε σημειώσει ο κ. Πλεύρης, οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ «συνιστούν άκρως προκλητική, αντικοινωνική και ποινικώς κολάσιμη συμπεριφορά με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης