Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χαλάνδρι: Χωρίς δίπλωμα και ζώνη ο 18χρονος που σκοτώθηκε στο σοκαριστικό τροχαίο - Συμμετείχαν σε κόντρες

Χαλάνδρι: Χωρίς δίπλωμα και ζώνη ο 18χρονος που σκοτώθηκε στο σοκαριστικό τροχαίο - Συμμετείχαν σε κόντρες

Χωρίς δίπλωμα φέρεται να ήταν ο 18χρονος ο οποίος σκοτώθηκε στην οδό Παπανικολή στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα της Τρίτης 28/6 ενώ συμμετείχε σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας με φίλο του.
Νωρίτερα, νέα δεδομένα προέκυψαν στην υπόθεση με το τροχαίο δυστύχημα σήμερα τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι που κόστισε τη ζωή του 18χρονου οδηγού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής που χειρίζονται το φάκελο, κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να βρουν αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος έδωσε στοιχεία που ξεκλειδώνουν την ιστορία αναφορικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος που έστειλε στο θάνατο τον 18χρονο.
Έτσι, συνέλαβαν τον 20χρονο φίλο του με τον οποίο ο άτυχος νεαρός πραγματοποιούσε κόντρες στην οδό Παπανικολή.
Ο συλληφθείς, αντιμετωπίζει κατηγορίες για συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες και το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Πλέον, η υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου αποκτά νέες διαστάσεις και αυτό που ψάχνουν οι έμπειροι αξιωματικοί είναι να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες όπως την ταχύτητα των δύο οχημάτων τη στιγμή της εκτροπής και της πρόσκρουσης στο δέντρο.
«Το άκουσα, τέτοιο μπαμ που έγινε ξεριζώθηκε το δέντρο, βγήκα έξω και είδα το αυτοκίνητο να έχει ανατραπεί», λέει στην κάμερα, κάτοικος της περιοχής.
Είναι το δεύτερο τροχαίο, όπως λέει στο σημείο τις τελευταίες δέκα ημέρες. Στο σημείο έπρεπε να υπάρχει φανάρι, τονίζει.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης