Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ύποπτη για 4 κακουργήματα η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα - Η τεράστια περιουσία και η έρευνα των Αρχών

Ύποπτη για 4 κακουργήματα η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα - Η τεράστια περιουσία και η έρευνα των Αρχών
Οι ελληνικές αρχές φέρονται να έχουν ατύπως επικοινωνήσει με τις αντίστοιχες αρχές στο εξωτερικό, ενημερώνοντας εκ των πρωτέρων πως στην Ελλάδα ερευνάται ο πλουτισμός του δημοσιογράφου
Σχετικά Άρθρα

Στο στόχαστρο των Αρχών φαίνεται πως μπαίνει και η σύζυγος του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, καθώς η έρευνα για την περιουσία του συνεχίζεται.
Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η χήρα του δημοσιογράφου θεωρείται ύποπτη για τέσσερα κακουργήματα.
Ειδικότερα, όπως ανέφερε το Mega, η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, διευρευνάται από τις Αρχές. 
Οι ελληνικές αρχές φέρονται να έχουν ατύπως επικοινωνήσει με τις αντίστοιχες αρχές στο εξωτερικό, ενημερώνοντας εκ των πρωτέρων πως στην Ελλάδα ερευνάται ο πλουτισμός του δημοσιογράφου.
Από την άλλη πλευρά, οι κληρονόμοι περιμένουν να δουν που θα καταλήξει αυτή η έρευνα, για να προχωρήσουν με την αποδοχή κληρονομιάς.

Η θέση του δικηγόρου της Μαρίας Καρά

Οι λογαριασμοί και τα περιουσιακά της στοιχεία έχουν παγώσει, με τις αρχές να τα έχουν δεσμεύσει, καθώς της αποδίδονται- αόριστα σύμφωνα με τον δικηγόρο της- αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα από κοινού με τον Γιώργο Τράγκα.
Ειδικότερα, ο νομικός της παραστάτης, Νίκος Αγαπηνός, θα τονίσει πως οι κατηγορίες δεν στοιχειοθετούνται με αποδεικτικά στοιχεία και πως η Μαρία Καρρά ελέγχεται αλλά δεν κατηγορείται, ενώ στο πόρισμα που τους έχει επιδοθεί και στη θυροκολημμένη διάταξη δεν υπάρχει αναφορά σε off shore ή ακίνητα.

Θέλει να αποδεχθεί την κληρονομιά ο ένας γιος 

Την ίδια ώρα, ο γιoς του Γιώργου Τράγκα, Γιάννης αναμένει τις εξελίξεις, ενώ δηλώνει αποφασισμένος να αποδεχτεί την κληρονομιά του πατερά του.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο άλλος γιος του Γιώργου Τράγκα, ο Φρέντι Τράγκας, αποποιήθηκε την κληρονομιά του πατέρα του.
Ο συνήγορος Νίκος Αγαπηνός θα τονίσει πως για τους κληρονόμους οποιαδήποτε εμπλοκή θα προκύψει αν αποδειχτεί γνώση και συμμέτοχή τους σε παράνομες πράξεις.
Η αποδοχή της κληρονομιάς, όπως λένε οι δικηγόροι, πρέπει να γίνει μέσα στο καλοκαίρι αφού υπάρχει τετράμηνη διορία από την δημοσιοποίηση της διαθήκης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης