Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στο νοσοκομείο με ισχαιμικό επεισόδιο ο Πέτρος Φιλιππίδης - «Το εγκεφαλικό είναι έμφρακτο» λέει ο δικηγόρος

Στο νοσοκομείο με ισχαιμικό επεισόδιο ο Πέτρος Φιλιππίδης - «Το εγκεφαλικό είναι έμφρακτο» λέει ο δικηγόρος
Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη υπογράμμισε πως το εγκεφαλικό είναι έμφρακτο, αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι τότε μπορεί να πεθάνει

Σε σοβαρό κίνδυνο βρίσκεται η υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο πριν λίγες ημέρες. Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και δεν αποκλείεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
«Χθες το μεσημέρι, αφότου ήταν στις φυλακές και είναι γεγονός ότι είχε 4 μέρες μούδιασμα και ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά, τον είδε ο γιατρός ότι δεν περπάταγε καλά και τον έστειλε να κάνει εξετάσεις. Τον πήγαν στο κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας, έγιναν όλες οι εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει πρόσφατα εγκεφαλικό. Δημιουργήθηκε μεγάλος πανικός, γιατί με την αρρώστια που έχει, ακόμα ένα εγκεφαλικό να πάθει μπορεί να είναι μοιραίο» δήλωσε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στον Alpha και συμπλήρωσε: «Οι γιατροί αποφάσισαν να νοσηλευτεί, όμως εκείνος είπε ότι έχει δικαστήριο σήμερα και θέλει να εμφανιστεί για να μη νομίζουν ότι παίζει θέατρο. Οι γιατροί αρνήθηκαν, εκτός κι αν υπέγραφε για αν βγει. Υπόγραψε και χθες βράδυ είχε έξαρση η κατάστασή του, έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο και θα γίνει και επέμβαση γιατί η κατάστασή του είναι σοβαρή. Έχει μια αρρώστια που από την ίδια πέθανε ο πατέρας του στα 62. Το εγκεφαλικό είναι έμφρακτο, αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι τότε μπορεί να πεθάνει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement -->