Κοινωνία

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Αδαμαντίδης- Δίωξη για τρία πλημμελήματα άσκησε ο Εισαγγελέας

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Αδαμαντίδης- Δίωξη για τρία πλημμελήματα άσκησε ο Εισαγγελέας
Τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης περιλαμβάνονται στην δίωξη που άσκησε το μεσημέρι του Σαββάτου 2/7 η Εισαγγελία σε βάρος του τραγουδιστή
Σχετικά Άρθρα

Ελεύθερος μέχρι τη Δευτέρα 4/7 με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο, αφέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος έλαβε προθεσμία και θα δικαστεί τη Δευτέρα 4/7.
Ο Θ. Αδαμαντίδης οδηγήθηκε το Σάββατο 2/7 στον εισαγγελέα, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό.
Πλέον, τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης περιλαμβάνονται στην δίωξη που άσκησε το μεσημέρι του Σαββάτου 2/7 η Εισαγγελία σε βάρος του τραγουδιστή, ο οποίος συνελήφθη την 1η Ιουλίου μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η σύντροφός του.
Ο τραγουδιστής, τον οποίο η μηνυτήρια κατηγορεί για σωματική βία, οδηγήθηκε μετά τον Εισαγγελέα, στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, από το οποίο έλαβε προθεσμία και θα δικαστεί τη Δευτέρα 4/7.
Το δικαστήριο διέταξε μέχρι τις 4/7 να παραμείνει ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement -->