Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χάος στα δικαστήρια μετά την αναστολή στον Λιγνάδη - Κατάρες, βρισιές, ουρλιαχτά

Χάος στα δικαστήρια μετά την αναστολή στον Λιγνάδη - Κατάρες, βρισιές, ουρλιαχτά
Αποδοκιμασίες υπήρξαν και προς την Ελένη Κούρκουλα, η οποία ήταν παρούσα στη δίκη και με δηλώσεις της είχε ταχθεί υπέρ του φίλου της Δημήτρη Λιγνάδη υποστηρίζοντας πως είναι αθώος
Σχετικά Άρθρα
Ένα τεράστιο κύμα οργής ξέσπασε στα δικαστήρια μετά την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου να αφήσει ελεύθερο τον Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι το Εφετείο.

Συγκεκριμένα, με πλειοψηφία 4-3, το δικαστήριο έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.
Ενώ λοιπόν το μεσημέρι της Τετάρτης ο σκηνοθέτης κρίθηκε ένοχος για δύο βιασμούς ανηλίκων και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 ετών, μετά από συγνώνευση των ποινών, λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό πως ο Λιγνάδης θα παραμείνει τελικά ελεύθερος για κάποιο διάστημα.
Έξω από την αίθουσα, μάλιστα, παραλίγο να υπάρξει σύρραξη, με τους νεαρούς καταγγέλλοντες να ξεσπούν σε κλάματα ενώ συγγενείς και φίλοι αποδοκίμαζαν την δικαστική απόφαση φωνάζοντας κατάρες.
Αποδοκιμασίες υπήρξαν και προς την Ελένη Κούρκουλα, η οποία ήταν παρούσα στη δίκη και με δηλώσεις της είχε ταχθεί υπέρ του φίλου της Δημήτρη Λιγνάδη υποστηρίζοντας πως είναι αθώος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης