Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο στην Ηλεία - Τραυματίστηκε και δεύτερος πυροσβέστης - Ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης

Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο στην Ηλεία - Τραυματίστηκε και δεύτερος πυροσβέστης - Ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης
Η πυρκαγιά καίει σε αγροτοδασική έκταση
Σχετικά Άρθρα

(upd 3) Ανεξέλεγκτο μαίνεται το πύρινο μέτωπο στην Ηλεία, καθώς η φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης (21/7/2022) έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η φωτιά καίει δασική και χορτολιβαδική έκταση, βρίσκεται πολύ κοντά στο χωριό, ενώ η πυροσβεστική σημειώνει πως δεν απειλούνται σπίτια.
Εν τω μεταξύ, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν στο μέτωπο διπλασιάστηκαν, προκειμένου η φωτιά υπό έλεγχο πριν τη δύση του ήλιου, οπότε και τα εναέρια μέσα θα αναγκαστούν να αποσυρθούν. Ειδικότερα, επιχειρούν 41 οχήματα με 80 πυροσβέστες, ενα Πεζοπόρο Τμήμα από την Πάτρα, 2 ελικόπτερα, 4 αεροσκάφη και 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.

Τραυματίστηκε πυροσβέστης

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, ένας πυροσβέστης μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, καθώς έχει υποστεί εγκαύματα από την πυρκαγιά.

Τραυματίστηκε και δεύτερος πυροσβέστης

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής με άλλα 2 ελικόπτερα, ενώ εκτός από τον πυροσβέστη που μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας τραυματίστηκε και δεύτερος στο κεφάλι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης