Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τα θύματα των πυρκαγιών που δεν είχαν φωνή - Η συγκλονιστική φωτογραφία με το τρομαγμένο λαγουδάκι

Τα θύματα των πυρκαγιών που δεν είχαν φωνή - Η συγκλονιστική φωτογραφία με το τρομαγμένο λαγουδάκι
Οδηγίες από τη φιλοζωική οργάνωση "Save a Greek Stray”

Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook προχώρησε η φιλοζωική ομάδα "Save a Greek Stray” με αφορμή τις εκατοντάδες πυρκαγιές που κατακαίνε τη χώρα το τελευταίο διάστημα, ποστάροντας την ανατριχιαστική φωτογραφία με ένα λαγουδάκι να στέκεται τρομαγμένο μπροστά στις φλόγες, για να μιλήσει για τα άγνωστα θύματα των δασικών πυρκαγιών, τα άγρια ζώα.
"Όσα άγρια ζώα επιβιώσουν αναγκαστικά θα εκτοπιστούν, θα πλησιάσουν οικισμούς και χωριά.
Μην τα ενοχλείτε, μην τα πλησιάζετε. Αφήστε όσο νερό μπορείτε όπου μπορείτε, και δώστε τους την ευκαιρία να ζήσουν με το να μην τα ενοχλείτε καθόλου. Και ας οδηγούμε με προσοχή, ειδικά το βράδυ” γράφει στην ανάρτησή της η φιλοζωική οργάνωση "Save a Greek Stray” για τα τραγικά θύματα των δασικών πυρκαγιών.
"Στάχτη έγινε το Δάσος της Δαδιάς στον Έβρο. Καίγεται συνεχόμενα εδώ και τέσσερις μέρες. Καίγεται και η Βάλια Κάλντα, ο σημαντικότερος βιότοπος της καφέ αρκούδας στην Ελλάδα. Κάηκε το βουνό της Πεντέλης, καίγεται η Λέσβος, καίγονται περιοχές στην Ηλεία και στην Μεσσηνία. Ειλικρινά δεν ξέρουμε τι να πούμε” αναφέρει η φιλοζωική οργάνωση.
"Καλό κουράγιο σε όλους και μακάρι σε μερικά χρόνια να μπορούμε ακόμα να αναπνέουμε” καταλήγει η φιλοζωική οργάνωση "Save a Greek Stray” στη συγκλονιστική ανάρτησή της για τις δασικές πυρκαγιές.

www.bankingnews.g

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης