Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ακρίτα κατά Μισέλ Ασημακοπούλου - «Ντυμένη παραλιακή πίστα των 80s» στο Προεδρικό Μέγαρο

Ακρίτα κατά Μισέλ Ασημακοπούλου - «Ντυμένη παραλιακή πίστα των 80s» στο Προεδρικό Μέγαρο
Στη συνέχεια προχώρησε ένα βήμα παραπάνω. Και έβαλε δίπλα δίπλα την φωτογραφία της κ. Ασημακοπούλου και την φωτογραφία της Τζούλια Ρόμπερτς από την ταινία Pretty Woman όπου υποδύεται μια πόρνη. Και έγραψε σαν λεζάντα, ένα ειρωνικό… "Όμορφη γυναίκα, περπατάει στο δρόμο"

Επίθεση εναντίον της Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου για την grande εμφάνισή της στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο, με αφορμή την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, εξαπέλυσε με ανάρτησή της η δημοσιογράφος και συγγραφέας Ελενα Ακρίτα.

Η Ακρίτα τα έβαλε με τη Μισέλ Ασημακοπούλου- "Ντυμένη παραλιακή πίστα των 80s" στο Προεδρικό Μέγαρο

Στην πρώτη της ανάρτηση, η Ελενα Ακρίτα σχολίασε την εμφάνιση της κ. Ασημακοπούλου, αντιπαραβάλλοντάς την με την εμφάνιση με βερμούδα και σαγιονάρες του βιολιστή της ορχήστρας της ΕΡΤ Ιωάννη Στρατάκη, που όπως διευκρινίστηκε δεν εμφανίστηκε έτσι στη δεξίωση αλλά ήταν φωτογραφία από την άφιξή του, λίγο πριν αλλάξει με το επίσημο ένδυμα για την συναυλία.

"Αριστερά, έγραψε η Ελενα Ακρίτα, διαπρεπής μουσικός που προσέρχεται στο Προεδρικό Μέγαρο ΠΡΙΝ την δεξίωση, ως εργαζόμενος και όχι ως καλεσμένος. Δεξιά, ευρωβουλεύτρια της ΝΔ ντυμένη παραλιακή πίστα των 80s. Βρες το λάθος."

Στη συνέχεια προχώρησε ένα βήμα παραπάνω. Και έβαλε δίπλα δίπλα την φωτογραφία της κ. Ασημακοπούλου και την φωτογραφία της Τζούλια Ρόμπερτς από την ταινία Pretty Woman όπου υποδύεται μια πόρνη. Και έγραψε σαν λεζάντα, ένα ειρωνικό… "Όμορφη γυναίκα, περπατάει στο δρόμο".



www.bankignews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης