Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δύο κινηματογραφικές ληστείες σε μισή ώρα σε σούπερ μάρκετ της Γλυφάδας και του Παλαιού Φαλήρου

Δύο κινηματογραφικές ληστείες σε μισή ώρα σε σούπερ μάρκετ της Γλυφάδας και του Παλαιού Φαλήρου
Έπειτα από άμεση κινητοποίηση συνελήφθη ο ένας από τους ληστές
Μέσα σε διάστημα μισής ώρας σημειώθηκαν, το μεσημέρι, δύο ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ, στις περιοχές της Γλυφάδας και του Παλαιού Φαλήρου, από τους ίδιους δράστες, πιθανότατα, σύμφωνα με την εκτίμηση της ΕΛΑΣ.
Έπειτα από άμεση κινητοποίηση συνελήφθη ο ένας από τους ληστές και βρέθηκε μια ακόμη μηχανή μεγαλού κυβισμού από τη ληστεία, στην Πανεπιστημιούπολη.
Ειδικότερα, στις 12:40, τέσσερα άτομα, που κρατούσαν όπλα, εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ στη συμβολή των οδών Ανθέων και Γούναρη στη Γλυφάδα και αφού ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες αφαίρεσαν από τα ταμεία άγνωστο χρηματικό ποσό. Αμέσως μετά επιβιβάστηκαν σε δύο μηχανές και έφυγαν από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα.
Μισή ώρα αργότερα σημειώθηκε ανάλογη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στη λεωφόρο Αμφιθέας, στο Παλαιό Φάληρο, επίσης από τέσσερις δράστες, που διέφυγαν με δύο μηχανές.

Συνελήφθη ένας δράστης

Αξίζει να σημειώσουμε ότι έπειτα από άμεση κινητοποίηση συνελήφθη ένας από τους δράστες της ένοπλης ληστείας που προηγήθηκε σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή Άνω Γλυφάδας.
Ο δράστης επέβαινε σε μοτοσικλέτα και στην κατοχή του βρέθηκε οπλισμός και μέρος του χρηματικού ποσού που αφαιρέθηκε από το σούπερ μάρκετ.

Βρέθηκε και η δεύτερη μηχανή της ληστείας

Εξάλλου, στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης στου Ζωγράφου εντοπίστηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής (29/7) η δεύτερη μοτοσυκλέτα, ένα KTM, που χρησιμοποίησαν οι ληστές του σούπερ μάρκετ στην Γλυφάδα.
Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να αναζητούν τους δράστες που κατάφεραν να διαφύγουν συλλέγοντας καταθέσεις και βιντεοληπτικό υλικό. Σημειώνεται πως λίγες ώρες νωρίτερα είχε συλληφθεί ο ένας από τους δράστες ενώ κινούνταν με μια μοτοσυκλέτα Varadero στη Λεωφόρο Συγγρού.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης