Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εξαδάκτυλος: Να κάνουν την 4η δόση του εμβολίου όσοι είναι άνω των 60 ετών

Εξαδάκτυλος: Να κάνουν την 4η δόση του εμβολίου όσοι είναι άνω των 60 ετών
Θα υπάρξει ανοδική πορεία στους σκληρές δείκτες της πανδημίας είπε ο κ.Εξαδάκτυλος
Σχετικά Άρθρα

Έκκληση σε όσους είναι άνω των 60 ετών να σπεύσουν να κάνουν την 4η δόση του εμβολίου απηύθυνε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθ. Εξαδάκτυλος.
Σε δηλώσεις του στο Mega και ερωτηθείς για το κατά πόσο μπορεί οι αιφνίδιοι θάνατοι από καρδιακή ανακοπή να σχετίζονται με τη long covid, o κ. Εξαδάκτυλος απάντησε ότι «η Covid19 είναι μία νόσος που σχετίζεται με όλα τα συστήματα. Μπορεί να δίνει συμπτώματα για μεγάλο χρονικό διάστημα την αρχική νόσο».
Όπως είπε, τα συμπτώματα μπορεί να εκδηλωθούν είτε από τα πνευμόνια, είτε από τα νεφρά, είτε από το δέρμα ακόμα και από τον ψυχισμό ενός ατόμου.
Σχετικά με την αύξηση των θανάτων από τον κορωνοϊό, ο ίδιος τόνισε πως οι άνω των 60 που δεν έχουν λάβει την 4η δόση, πρέπει να την κάνουν γιατί αυτή είναι που τους προστατεύει.
Ο κ. Εξαδάκτυλος εκτιμά πως θα υπάρξει μία ανοδική πορεία στους σκληρούς δείκτες της πανδημίας μετά το τέλος του καλοκαιριού και τόνισε πως είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας εν μέσω των διακοπών όπου παρατηρείται συνωστισμός.
«Όσοι φοράνε μάσκα και ενοχλούνται από όσους δεν φοράνε και τη βγάζουν, να μην το κάνουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Εξαδάκτυλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης