Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι
Ο  22χρονος φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στα Σκόπια
Σχετικά Άρθρα
Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι εντός της οικίας της τα το βράδυ της Δευτέρας 1/8 και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.
Όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη , Τ. Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του στο twitter "βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή".
theodorikakos_6.JPG

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος συνελήφθη στα Σκόπια.

Η υπόθεση

Νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι εντοπίστηκε μια 17χρονη, η σορός της οποίας έφερε μώλωπες.
Την 17χρονη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ., εντόπισαν η μητέρα της και η αδελφή της τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 1/8 όταν επέστρεψαν στο σπίτι που διέμεναν, στην οδό Αραχώβης.
Οι αστυνομικές Αρχές αμέσως άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του συντρόφου της, που κατά πληροφορίες είναι Πακιστανικής καταγωγής, καθώς θεωρείται ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία, αφού στο διαμέρισμα δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης.
Εκτιμάται ότι ο θάνατος της νεαρής ήταν ασφυκτικός.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 17χρονη φέρει εκδορές στην περιοχή του στόματος και της μύτης. Εκτιμάται ότι υπήρξε πάλη και ο δράστης της έκλεισε τη μύτη και το στόμα για να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται πλέον ο Πακιστανός φερόμενος δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας και οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Σχετική ανακοίνωση για συληφθέντρα εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ, στην οποία και τονίζει πως "από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αποτρόπαια δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν σε συναγερμό για τον εντοπισμό του δράστη. Στην Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες συγκέντρωσαν πληροφορίες για τις κινήσεις τους, σύμφωνα με τις οποίες κατευθύνθηκε στην Βόρεια Ελλάδα με σκοπό να διαφύγει σε χώρες τις Κεντρικής Ευρώπης.
Οι αστυνομικές αρχές τις Βόρειας Ελλάδας ήρθαν άμεσα σε επαφή με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των Βαλκανικών χωρών και υπήρξε συνεχής και στενή συνεργασία, ενώ ενισχύθηκαν οι έλεγχοι στις συνοριακές διαβάσεις.
Ως αποτέλεσμα των αυξημένων ελέγχων εντοπίστηκε ομάδα παράτυπων μεταναστών στην Βόρεια Μακεδονία, στην οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν και ο φερόμενος ως δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης